Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα από τις έρευνες της Αστυνομίας για την περίπτωση της αυτοκτονίας των δυο τουριστών, ενός Γερμανού και μιας Βουλγάρας, που βρέθηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου στην Κεφαλονιά. Όλα δείχνουν ότι έγιναν στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών. Στον χώρο και δίπλα στα πτώματα (30-35 ετών αμφότεροι) βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα. Στο σπίτι βρέθηκαν δεκάδες κεριά, το μενταγιόν με την πεντάλφα, αλλά και τα αυτοκόλλητα που παρέμπεμπαν σε παγανιστικές τελετές.

Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή στο σαλόνι του διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω γνωστής πλατφόρμας, του διαδικτύου. Έφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα. Ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες από το λογαριασμό στο Facebook που διατηρούσε η Βουλγάρα, δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό. Είχε αναρτήσει μάλιστα και δύο φωτογραφίες: Μία που φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι ήταν αιμοπότης και μία με το μενταγιόν που φορούσε με την πεντάλφα.

Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς – Ο θάνατός του προσδιορίζεται το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς – Φωτογραφίες ντοκουμέντα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon – Τα στοιχεία που «μαρτυρούν» πως η νεαρή κοπέλα ήταν μπλεγμένη σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές – Τι είπε η ιατροδικαστής, κα Αγγελική Τσιόλα, στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το ζευγάρι, που εντοπίστηκε νεκρό, μέσα σε βίλα που νοίκιασε στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην περιοχή Βλαχάτα. Η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon μετέδωσε φωτογραφίες ντοκουμέντα με το άψυχο σώμα της 23χρονης, αλλά και με το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε στον λαιμό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τη νεαρή γυναίκα από την Βουλγαρία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 8 Ιουνίου 2017. Παράλληλα, φίλοι της αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, γράφοντας πως έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής
Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βίλα, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2018) και η κα Τσιόλα μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για τα ευρήματα. Όπως τόνισε, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας (περίπου 23-25 ετών) προήλθε από αιμορραγία.

Όσον αφορά στον άνδρα (περίπου 30 ετών), φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.Παράλληλα, η κα Τσιόλα τόνισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις…

https://youtu.be/zJHSAR5lOFg?t=6