Όλα ξεκίνησαν στο forum της κοινότητας του μεταφυσικού (www.metafysiko.gr), όταν στις 19 Ιανουαρίου του 2008 κάποιος Αργύρης Σταυρόπουλος (ψευδώνυμο;) έκανε post τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική εμπειρία που είχα πολλά χρόνια πριν. Στη σοφίτα του σπιτιού του παππού μου είχα βρει κάποιες μπροσούρες και χειρόγραφα που είχαν ως επικεφαλίδα τη λέξη ΝΑΟΣ και σε πολλά σημεία τις λέξεις ΝΑΟΣ ΝΕΚΡΩΝ. Ήταν γραμμένα στα Ελληνικά και σε μια άγνωστη για εμένα γλώσσα, την οποία δεν μπορούσα ούτε να προφέρω.

Ο νους μου πήγε κατευθείαν σε εξωγήινες οντότητες, όταν αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι οι μαρτυρίες του παππού μου αναφέρονταν συνέχεια στη φράση: Αυτοί που ήρθαν από ψηλά. Αυτό που μου κίνησε ακόμα περισσότερο την περιέργεια ήταν κάποιου είδους τελετουργίες με σκοπό, όπως λέει, την έλευση Αυτών! Αυτή η οργάνωση ΝΑΟΣ, όπως γράφουν τα κείμενα, ξεκίνησε το 1983 ως κάποιο είδος πειράματος. Υπάρχει ένας κατάλογος με ονόματα όσων γράφτηκαν στην εν λόγω οργάνωση με τον τίτλο Το Μεγάλο Πείραμα.

Στα τελετουργικά τους αναφέρεται πολύ συχνά ο ποταμός Αχέροντας και ο κώδικας ΙΧΩΡ. Αυτό που με εξέπληξε δε ήταν η συνεχώς ανεστραμμένη πεντάλφα που έβλεπα διάσπαρτη στα φύλλα... Ζητώ από οποιονδήποτε οποιαδήποτε πληροφορία για την οργάνωση ΝΑΟΣ». Όπως ήταν φυσικό τα μέλη του forum ζητήσανε από τον κ. Σταυρόπουλο να παρουσιάσει δείγμα από τα εν λόγω χειρόγραφα. Κάτι που δεν έγινε ποτέ! Λίγο καιρό αργότερα, ένα επιπλέον στοιχείο προστέθηκε στο topic, η επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του NAOΣ: http://naos.activeboard.com.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν στο δεύτερο αυτό forum -ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία ενός παράξενου, ερειπωμένου, πέτρινου ναού κάπου στην Ελλάδα μάλλον- έριχναν περισσότερο φως στο σκοτεινό αυτό μυστήριο. Οι λιγοστές συζητήσεις στο forum του ΝΑΟΣ γίνονταν στα Αγγλικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπεύθυνων Nibiru και Sophia, η οργάνωση συγκροτήθηκε στην Αμερική το 1983 από κάποιον Έλληνα, αλλά και μερικούς ακόμη μύστες του αποκρυφισμού. Από πολύ νωρίς, ο ΝΑΟΣ ειδικεύτηκε στη μελέτη της γενετικής, αλλά και των σκοτεινών τεχνών, έτσι όπως αυτές ανιχνεύονται στην αρχαία Ελλάδα! Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα των παλαιών υπήρχαν δυο πολύ γνωστά ιερά νεκρομαντείας. Οι χώροι αυτοί αποτελούν ουσιαστικά πύλες για τον κάτω κόσμο και επομένως «πύλες για τους προγόνους μας και φυσικά για τους σκοτεινούς θεούς»!

Προσέξτε λίγο την ορολογία σκοτεινοί θεο ί (Dark Gods) .

Γονιδιακή Σύζευξη Ανθρώπων & Θεών

Σύμφωνα πάντα με τη διδασκαλία του ανώνυμου Έλληνα ιδρυτή του ΝΑΟΣ, η οργάνωση είναι μια παγκόσμια οικογένεια που δέχεται στον κύκλο της κάθε άτομο που νιώθει πως ανήκει στα χαμένα παιδιά των πρεσβύτερων θεών (Elder Gods). Βλέπετε, σύμφωνα με την κοσμοθεωρία του ΝΑΟΣ, οι θεοί είχαν ζευγαρώσει κάποτε με τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να γεννηθούν οι ημίθεοι, ανθρώπινα πλάσματα που έχουν μια έμφυτη δύναμη και αποστολή να εξουσιάσουν τον κόσμο. Ο καθένας μάλιστα από εμάς μπορεί να ανήκει εν αγνοία του σ' αυτή την ελίτ των υπερ-ανθρώπων. Και για να μπορεί κάποιος/α να αντιληφθεί την πραγματική του φύση, θα πρέπει να τελέσει μια μυστική ιεροτελεστία. Αν η μαγική αυτή πράξη προσελκύσει του σκοτεινούς θεούς, τότε σίγουρα υπάγεται στους εκλεκτούς. Τι είναι, όμως, αυτό ακριβώς που ελκύει τους θεούς;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων, ένα αληθινό μέλος του ΝΑΟΣ είναι ισχυρό σε γονιδιακό επίπεδο, τόσο στον υλικό όσο και στον αστρικό κόσμο. Μάλιστα, η επαφή με τους σκοτεινούς θεούς πραγματοποιείται στο αστρικό επίπεδο όπου κανείς θα πρέπει να θυσιάσει την ψυχή του - ακριβώς όπως κάνανε οι αρχαίοι!

Συγκεκριμένα, τους θεούς προσελκύει η αμβροσία ή το νέκταρ που είναι μεταφορικές λέξεις για το αίμα. Στη μυθολογία μας υπάρχει η ιστορία του Λυκάωνα (βλ. το 8ο βιβλίο από το Ελλάδος Περιήγησις του Παυσανία), ο οποίος μεταμορφώθηκε σε ημίθεος χάρη σ' αυτή του την προσφορά!

Τη στιγμή, λοιπόν, της αστρικής επαφής με τους θεούς, ο μάγος προσφέρει αίμα (δηλαδή πράνα, ενέργεια, life force), για να λάβει το αθάνατο υγρό της θεϊκής ζωής, το ΙΧΩΡ. Με ποιο τρόπο, όμως, μπορεί κανείς να αποκτήσει το αίμα που θα προσφέρει; Αυτό μπορεί να συμβεί μέσω του βαμπιρισμού, της ψυχικής δηλαδή τεχνικής κατά την οποία ένα άτομο απομυζά την ενέργεια κάποιου άλλου. Ωστόσο, προτού ξεκινήσει η απορρόφηση στο αστρικό επίπεδο επαφής από το «δότη», ο μάγος θα πρέπει πρώτα να κυριαρχήσει στην ανθρώπινη φύση του, ώστε να μπορεί να ξεχωρίζει την κρυμμένη αμβροσία που βρίσκεται στα γονίδια κάθε ζωντανού πλάσματος της Γης. Το DNA, βλέπετε, υφίσταται σε απτή υλική μορφή, όπως επίσης και σε αστρική. Η ουσία των σκοτεινών θεών, το ΙΧΩΡ, μπορεί να αναδιαμορφώσει τη δομή του μεταμορφώνοντας τον άνθρωπο σε μια ανώτερη ύπαρξη θα προσφέρει ενέργεια, για να λάβει τη θεϊκή ουσία. Η πρακτική αυτή είναι πανομοιότυπη με το τυπικό της κοινωνίας (Communion) που τελούν οι βρικόλακες στο ναό των βρικολάκων (Temple of the Vampire), μια μυστικοπαθής οργάνωση πρακτικού, ψυχικού βαμπιρισμού που ιδρύθηκε στην Αμερική το 1989. Ο όρος σκοτεινοί θεοί ανήκει στο Τάγμα των Εννέα Γωνιών (Order of Nine Angles), μια εκκεντρική ομάδα με φιλοναζιστικό παρελθόν που ιδρύθηκε στην Αγγλία τη δεκαετία του 1960, μα αναδιοργανώθηκε από τον Davit Myatt τη δεκαετία του 1970.Σύμφωνα με τη διδασκαλία του ONA , οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους σκοτεινούς θεούς μέσα από αστρικές πύλες (Star Gates), οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν με συγκεκριμένα μαγικά τελετουργικά σεξουαλικής φύσεως

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ

Εδώ τη χάλασαν τη σούπα, μονο για καθυστερημένους Οι σκοτεινοί θεοί είναι εξωδιαστατικές δυνάμεις και εξωγήινα πλάσματα, αντίστοιχα με αυτά της μυθολογίας Κθούλου! Ορισμένοι από αυτούς είναι: Kthunae (Κθούλου;), Davcina, Sapanur, Darkat, Atazoth, Shugura, Athusir, Budsturga, Νoctulius, Shugara, Nythra, Azanigin, Aasoth, Shaitan, Nekalah κ.ο.κ. Τα όντα αυτά επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας – με τι με ποδήλατο? - ή, αν προτιμάτε, το υλικό μας πεδίο σ' αυτή τη γωνιά του σύμπαντος- πολλές φορές στο παρελθόν, προκαλώντας κάθε φορά εκπολιτισμό σε διαφορετικές φυλές ανθρώπων – που φυσικά τους εκαναν και μεζεδακια, όπως λέμε αγάπα τον πλησίον σου ως εδεσμα ¨) . Το πέρασμα αυτό έγινε μέσα από πύλες που βρίσκονται στο διάστημα, όπως αυτή κοντά στον Κρόνο, αλλά και στα άστρα Dabih, Algol και... Νaos! Προσέξτε τώρα: Από το 1976 ως τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο Myatt έγραψε πάνω από δέκα τελετουργικά βιβλία για το τάγμα του. Βιβλία όπως το The Black Book of Satan: A Guide to Satanic Ceremonial Magick, Hostia: The Secret Teachings of the ONA και NAOS: A Guide to Becoming an Adept! Μήπως, λοιπόν, ο ΝΑΟΣ στον οποίο αναφέρεται ο κ. Σταυρόπουλος είναι ο NAOS από το Τάγμα των Εννέα Γωνιών; Το Τάγμα του Τραπεζόεδρου Σύμφωνα με τα επίσημα βιβλία του ΟΝΑ, το ΝΑΟS είναι το πλήρες γριμόριο πρακτικής μαγείας που περιγράφει τη μαύρη αλχημεία της επταπλής οδού, τύπους μύησης στη δυσοίωνη παράδοση, τους εσωτερικούς κανόνες για το αστρικό παιχνίδι και άλλα θέματα που σχετίζονται με τη μαγεία του αριστερού μονοπατιού.

Πουθενά, όμως, δεν βρήκα κάποια αναφορά για τη σύνδεση του DNA με το ΙΧΩΡ των σκοτεινών θεών! Μήπως τότε πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική, αλλά συνώνυμη οργάνωση; Θα μπορούσε! Το επόμενο στοιχείο που οφείλουμε να εξετάσουμε είναι η ημερομηνία ίδρυσης: 1983. Και πραγματικά, την εποχή εκείνη και πιο συγκεκριμένα στις 19 Οκτωβρίου του 1983 ο Michael Aquino, ιδρυτής του ναού του Σεθ (Temple of Set), θα εμπνευστεί, μετά από μια μαγική εργασία που θα τελέσει στο Wewelsburg της Γερμανίας για το περίφημο παγανιστικό κάστρο του Χίμλερ και των Ες Ες, το έμβλημα για το Τάγμα του Τραπεζόεδρου (Order of the Trapezoid).

Πρόκειται για μια μαγική ομάδα ενταγμένη στον κύκλο του ναού του, όπου οι μύστες επιδιώκουν να ανοίξουν ξανά τις μαγικές πύλες που συνδέουν την ανθρωπότητα με τους Μεγάλους Παλαιούς, τις θεότητες της μυθολογίας Κθούλου, τις οποίες ο Aquino (όπως και ο Myatt) ερμηνεύει οντολογικά! Αλλά και πάλι, πουθενά στη διδασκαλία που παρέχει το Τάγμα του Τραπεζόεδρου δεν βρήκα κάτι που να αφορά στην μεταστοιχείωση του DNA από το ΙΧΩΡ ! Ίσως εντέλει ο NAOΣ να είναι πραγματικά μια ανεξάρτητη μαγική ομάδα που έχει, όμως, δανειστεί βασικά στοιχεία πρακτικής και δοξασίες από όλα τα τάγματα που προανέφερα! Όπως και να έχει πάντως, δεν είναι μόνο τα μέλη του ΝΑΟΣ που πιστεύουν στη δυνατότητα της υπερβατικής εξέλιξης του ανθρώπου σε μια νέα θεϊκή μορφή που μεταλλάσσοντας τη φύση της σάρκας μπορεί να βαδίσει ισάξια ανάμεσα στους θεούς...

Οι Αστρικοί Περιπλανώμενοι

Ο William Henry είναι γνωστός Αμερικανός συγγραφέας μιας περίεργης σειράς πετυχημένων βιβλίων που αφορούν το μεγάλο μυστήριο των Stargates και την εναλλακτική αρχαιολογία. Στο τελευταίο του βιβλίο, Starwalkers and the Dimension of the Blessed (2007), υποστηρίζει πως το αρχαίο ιερατείο ήταν φύλακας ενός μυστικού, της μαγικής τεχνολογίας για την εξέλιξη του ανθρώπου και της μεταμόρφωσής του σε μια ημιθεϊκή οντότητα, αυτή των Starwalkers.Οι αστρικοί περιπλανώμενοι, λέει ο Henry, είναι αυτοί που μπόρεσαν να αλλάξουν τη φύση του DNA τους και με τη βοήθεια των ξένων από το διάστημα μεταμορφώθηκαν σε λαμπερά πλάσματα (homo illuminati), ικανά να ταξιδεύουν σε παράλληλους κόσμους.Αυτός ήταν ο αληθινός σκοπός της αιγυπτιακής νεκρικής τελετουργίας που με τον καιρό ξεχάστηκε η σημασία της και από πρακτική μεταστοιχείωση του νεκρού, κατέληξε μια κούφια εθιμοτυπία!

Διαφορετικά παραδείγματα βρίσκουμε στους αθάνατους του κινέζικου Ταοϊσμού που, όπως αναφέρει η παράδοση, είναι «ενάρετοι» άνθρωποι που εξαφανίζονται από τους τάφους τους και, όπως οι θεοί, μπορούν να ταξιδεύουν στους ουρανούς! Αντίστοιχα, στον Ιουδαιοχριστιανισμό ορισμένοι προφήτες, όπως ο Ηλίας, μεταμορφώθηκαν σε Starwalkers και εξαφανίστηκαν με θαυμαστό τρόπο από το δικό μας πεδίο ύπαρξης. Θα μπορούσε η μεταμόρφωση του DNA στους Starwalkers του Henry να ταυτιστεί με τις εξελικτικές προθέσεις του ΝΑΟΣ; Αναμφίβολα πρόκειται για δυο διαφορετικές προσεγγίσεις, που όμως έχουν κοινό στόχο!

Πάραυτα, με ποιο τρόπο ακριβώς μπορεί η ανθρώπινη γενετική ταυτότητα να αναμιχθεί με το «αίμα» των θεών; Μήπως -όπως υποστηρίζουν τα μέλη του ΝΑΟΣ- υπάρχουν ανάμεσά μας απόγονοι μιας τέτοιας μίξης, καθημερινοί άνθρωποι που ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει την αληθινή τους φύση; Ο Henry αναφέρει μια πραγματικά παράξενη ιστορία που αν αποδειχτεί αληθινή, επιβεβαιώνει ίσως πως κάποτε άνθρωποι και θεοί ζούσαν Κάτω από την ίδια στέγη...