Έχετε ακούσει για την ζώνη που υπάρχει στην σκήτη της Αγίας Αννας και γιατρεύει το κόσμο??? Είχατε εσείς κανένα θαύμα σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο????

ΕΓΩ ΝΑΙ!!!!

 

Είπα λοιπόν να γράψω κι εγώ την δικιά μου ιστορία…το δικό μου ΘΑΥΜΑ!!!

Εδώ και πολλά χρόνια (απο το 1999) προσπαθούσα να κάνω άλλο ένα παιδάκι….για κάποιους λόγους…δεν μπορούσα να κάνω!!!

 

Θα σας μιλήσω λοιπόν για δύο Θαύματα (ανάμεσα κ σε κάποια άλλα…) που συνέβησαν σε μένα!!!

 

Το 2005 ήμουν στην μαιευτική κλινική τοπικού Νοσοκομείου συνοδός σε δικό μου πρόσωπο που γέννησε, όπως όλοι έτσι κι εγώ πήγαινα σε κάποια αίθουσα που υπήρχε για να πιούμε καφέ κ να κάνουμε ένα τσιγάρο, εκεί κάποια στιγμή λοιπόν γνώρισα μια τσιγγάνα!!!

 

Μιλούσαμε για διάφορα θέματα ώσπου ήρθε κ η ώρα να μιλήσουμε για τα παιδά. Της είπα λοιπόν το “παράπονό” μου οτι προσπαθούσα να κάνω άλλο ενα παιδάκι…χωρίς κανένα αποτέλεσμα!!! Και τότε…μου είπε για την Ζώνη!!!! Ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη και τις ικανότητές της!!!!

 

Ρώτησα που μπορώ να την βρώ και μου είπε οτι ειχε και θα μου την έφερνε μια απο τις επόμενες μέρες. Ετσι κι έγινε…μόλις μου την έφερε την ρώτησα τι πρέπι να κάνω κι αυτή μου είπε…

 

”Να έχεις Πίστη και να μην την βγάλεις ποτέ…παρά μόνο όταν κάνεις μπάνιο!!!“ Πέρασαν λοιπόν κάποιες μέρες… πήγα σπίτι κ επειδή ήμουν απο μετακόμιση που είχα αφήσει στη μέση, συνέχισα να φτιάχνω τα πράγματα.

 

Ξημέρωσε λοιπόν Σάββατο 17 Δεκέμβρη μ έπιασαν απότομα ΦΟΒΕΡΟΙ πόνοι σε όλη την κοιλιά…αφόρητοι όμως…κάποια στιγμή ένιωσα ότι θα λιποθυμίσω! Αργά το απόγευμα αποφάσισα να πάω στο Νοσοκομείο να δούμε γιατί πονάω τόσο πολύ κ όταν μ έβαλαν στον υπέρηχο ο γιατρός φρικάρησε!!!

 

ΗΜΟΥΝ ΓΕΜΑΤΗ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ…παντού, στην μήτρα, ωοθήκες, σάλπιγγες…παντού!!! Ένιωσα την γή να χάνεται κάτω απο τα πόδια μου…ήξερα ότι όλα είχαν τελίωσει….ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!

 

Οι γιατροί μου έδωσαν μια σειρά εξετάσεων να κάνω κ πήγα σπίτι. Αφού έκλαιγα κ στεναχωριόμουν όλη νύχτα το πρωί αποφάσισα να πάω σ ενα μοναστήρι που έχουμε στην πόλη μας την Ιερά Μονή Γηροκομείου όπου εκεί υπάρχει ο γέροντας Χριστόφορος!!!!

 

Τον είχα γνωρίσει το 2000 απο μία περιπέτεια που είχα στην οικογένεια μου κ μου είχαν μιλήσει γι αυτόν!!!

 

Του είπα λοιπόν τι συνέβει την προηγούμενη μέρα κ τι μου είχαν πει οι γιατροί….τοτε μου είπε…”Ευγενία πήγαινε σπίτι σου…πίστευε στην Παναγία και μην φοβάσαι…όλα θα πάνε καλά!!! Δεν έχεις πρόβλημα υγείας…αυτά που έχεις είναι σατανικά…θα περάσουν!!!! …και μου διάβασε μια ευχή κι έφυγα. Ομολογώ ότι ένιωσα πολλά συναισθήματα…ρίγους…αγαλλίασης…κ άλλα πολλά που δεν μπορώ να τα περιγράψω!!!!

 

Απο κείνη την μέρα πήγαινα κάθε μέρα (αφού θυμήθηκα κ την Αγια Ζώνη και την φόρεσα,) και μου διάβαζε ευχές ….αυτο συνεχιζόταν επί ένα μήνα και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου είχα κλείσει ραντεβού σ ένα Κέντρο Υπερήχων για άνω κ κάτω κοιλία να δούμε πως πάνε τα…..ινομυώματα!!!!

 

Με ρώτησε ο γιατρός, του είπα το ιστορικό κ τι ειχαν βρει (και ειχα δει κ με τα ματια μου) οι γιατροί και ξεκίνησε τον έλεγχο…και τότε….έβλεπα οτι δεν υπήρχε τιποτα μέσα…ΤΙΠΟΤΑ!!! Νόμιζα οτι έκανα λάθος κ οτι κάτι δεν βλέπω σωστά…μου επιβεβαίωσε κ ο γιατρός όμως ότι εκτος απο ενα πολυ μικρο ινομυωμ,ατάκι ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

 

Δεν πίστευα στα μάτια μου και στ αυτιά μου!!! Έφυγα μες την τρελλή χαρά…και πήγα κατευθείαν στον Γέροντα και του είπα τι συνέβει!!! Αυτός χαμογέλασε και μου είπε…”είδες??? Δεν είχες τίποτα, ολα καλα!!!”

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ…ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΠΙ…ΟΥΤΕ ΝΤΕΠΟΝ…ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ!!!” Αυτό ήταν το ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ!!!!

 

Αν δεν υπήρχε ο Γέροντας Χριστόφορος κι αν δεν είχε βρεθεί στο δρόμο μου η τσιγγάνα που μου έδωσε την ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ δεν ξέρω αν θα ζούσα τώρα!!!!

 

Αυτό λοιπόν είναι ένα απο τα ΘΑΥΜΑΤΑ που συνέβησαν σε μένα!!!

….σε αλλο άρθρο (δείτε εδω) θα σας πώ για το δεύτερο παιδάκι μου…πως μετά απο 10 (δέκα) ολόκληρα χρόνια έκανα δεύτερο παιδι…μετά απο πολλές προσπάθειες!!!!

 

Ο γέροντας βρίσκεται στη Ιερά Μονη Γηροκομείου Πατρών το τηλ που μπορείτε να επικοινωνήσετε είναι το: 2610 275912