ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΜΕΤΡΑ ,,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ,,, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ…. ΤΙ ΝΑΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ π.Χ ΕΠΟΧΗ;;;

ΥΠΗΡΧΕ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΧΩΡΟΥ ……ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ…..ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΑΦΗ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ……

ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,,,, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ !!!!!

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ…

ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ,,, ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ … ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΒΔΟΜΟΣ… ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ,, ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΩΤΑ- ΣΚΑΦΗ….

 

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΑ στην ΠΥΛΟ... Έπαθαν ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ !!!

ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ,,, ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ… ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ…….

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…..

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΩ…..