Ανακοινώθηκαν μετά βαΐων και κλάδων οι σύμβουλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, που υποτίθεται ότι διαλέχτηκαν μετά από συνεντεύξεις, διαγωνισμούς και άλλες διαδικασίες που θα έβγαζαν μία δήθεν επίφαση αξιοκρατίας.

Αυτό που βγαίνει, όμως, δεν είναι η «αξιοκρατία», αλλά η προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο αμαρτωλό ΠαΣοΚ και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με το σύνολο των συμβούλων, αρκούν δύο ονόματα μονάχα για να αντιληφθεί πλήρως ακόμα και ο πιο αδαής περί του ποια είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα ονόματα, λοιπόν, που ανακοινώθηκαν ήταν και αυτό του Γιώργου Γεραπετρίτη, του οποίου και σας παραθέτουμε το βιογραφικό, όπως το δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία.

Πάμε, όμως, να δούμε κάποια βιογραφικά στοιχεία που… ξέχασαν:

Ο καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης κατηγορήθηκε σε βαθμό κακουργήματος για αδικήματα σχετικά με την υπόθεση Siemens. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου τον τοποθέτησε στη θέση του Ειδικού Συμβούλου στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, η οποία υπάγεται απ’ ευθείας στον πρωθυπουργό.

Μετά το σκάνδαλο Siemens, o Γεραπετρίτης επανεμφανίστηκε και πάλι με την περιβόητη πρόταση της Συνταγματικής Αναθεώρησης για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, που με συνωμοτικό τρόπο παρέδωσε ο Αλιβιζάτος στον Σαμαρά και αργότερα δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή».

Το δεύτερο όνομα στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι αυτό του Γιώργου Ζαββού, του οποίου και αυτού δημοσιεύουμε το βιογραφικό του, όπως το δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία και ακολούθως πάμε να δούμε και τα… κρυφά βιογραφικά του στοιχεία.

Πρόκειται για τον αδερφό του Στέλιου Ζαββού, ο οποίος είναι ο κουμπάρος του George Soros, πρόεδρος των εν Ελλάδι παραρτημάτων του τελευταίου και αναφέρεται από όλα τα ΜΜΕ ως ο «σύνδεσμος» του Σόρος στην Ελλάδα.

Με τέτοιους συμβούλους αντιλαμβανόμαστε πλήρως την «πολιτική» που θέλει να ακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την χώρα. Από την μία θα είναι πιο συριζαίος από τους συριζαίους στα επαίσχυντα νομοσχέδια για «αλλαγές φύλου», ναρκωτικά και εθνικά θέματα, ενώ στα θέματα της οικονομίας θα είναι πιο νεοφιλελεύθερος και από την «παλιά» Νέα Δημοκρατία που έλεγε στον κόσμο να πουλήσει τα σπίτια του άμα δεν μπορεί να πληρώσει ΕΝΦΙΑ.

Κώστας Αλεξανδράκης