Ήλθα από την Κοζάνη, ονομάζομαι Ιωάννης Μαυρουδής. Έφερα το παιδί μου, είναι 18 ετών, ονομάζεται Εμμανουήλ. Έπασχε το δεξί του πόδι και ήταν σχεδόν παράλυτο, δεν μπορούσε διόλου να το πατήσει επί 2 μήνες. Είχε αδυνατίσει πολύ, έμεινε μόνο 52 κιλά.
Μέσα στην απελπισία μας δεν ξέραμε τι να κάνουμε, αφού δεν μπορούσαν ούτε οι γιατρόι να βοηθήσουν, μόνο επέμεναν να του κάνουν εγχείρηση, μου έδωσε ένας χωριανός μου ένα δικό σου βιβλίο που έχεις γράψει "Στις κουρασμένες ψυχές". Προσευχήθηκα με την καρδιά μου και είδα στον ύπνο μου τον Άγιο Ραφαήλ και τον Άγιο Νικόλαο. Έφθασε η χάρη τους και στο δικό μας σπίτι. Πήρα μια ανάσα από εκείνη τη στιγμή, γιατί μου έδωσε μια παρηγοριά πως το παιδί μου θα γίνει καλά. Πράγματι αμέσως συνήλθε, δεν πονούσε και το πόδι του το πατούσε ελεύθερα κάτω, άρχισε να περπατά.
Για δεύτερη φορά βλέπω και πάλι τους Αγίους Ραφαήλ και Νικόλαο και έσπρωχναν ένα καρότσι γεμάτο φάρμακα και μου είπαν : "Πάρε το παιδί σου απ' το νοσοκομείο και φύγε, έγινε καλά". Και αφού δεν είχε δίολου όρεξη, κατόπιν από την επίσκεψη του Αγίου Ραφαήλ και του Αγίου Νικολάου αποκαταστάθηκε η υγεία του, τρώει όπως πρώτα και είναι 65 κιλά