ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016: Τελευταία ημέρα του Αυγούστου 2016 (νέο γήινο ημερολόγιο) και ο μήνας μας αποχαιρετά καθώς ο Απόλλωνας εδραιώνεται στα πεδία της Γης. Ο πανικός πλέον αρχίζει να κερδίζει έδαφος στο καθεστώς που έχουν βαλθεί με νύχια και με δόντια να καταστείλουν την λεγόμενη «Ολύμπια Έλευση», αλλά δυστυχώς .....άργησαν, όσο και αν έχουν αρχίσει επίσημα πλέον οι διακωμωδήσεις στα ΜΜΕξαπάτησης.

Τελευταία μάλιστα κάποιοι έκαναν έκκληση στις πολιτικές αρχές γιατί κάποιοι άλλοι πήγαν στην Αρχαία Ολυμπία και έκαναν έκκληση στον Δία. Και μάλιστα, προέτρεψαν τις αρχές να προστατέψουν τους αρχαιολογικούς χώρους. Δηλαδή, κάλεσαν την πολιτική ηγεσία να εμποδίσει την επίκληση του Διός στον δικό του χώρο!!! και να προστατέψει ποιους; Αυτούς που τόσα χρόνια επέτρεπαν να καταλεηλατηθούν και να κατασταλούν αυτοί οι χώροι;;;;

Αυτό σημαίνει τον Ύψιστο Πανικό που τους διακατέχει. Και δεν έχουν άδικο. Ο Πατέρας Ζευς είναι πλέον τόσο πολύ κοντά που η «ανάσα» του θα γίνει αισθητή με την έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου.