«Καλησπέρα, σήμερα στη Σαλαμίνα, ήταν προγραμματισμένη μια διανομή τροφίμων στην περιοχή Ρέστη στις εργατικές κατοικίες, από την περιφέρεια-Νομαρχία σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας.

 

Η ώρα διανομής ήταν 10:00 πμ. Η ώρα πήγε 12:00 και δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους διανομής τροφίμων στη Σαλαμίνα. Υ

 

 

άλληλοι Κοινωνικού Παντοπωλείου-Οδηγός Φορτηγού διανομής κλπ, κανείς δεν ενημέρωσε. Η μόνη απάντηση που δώσανε, ήταν ειρωνικά ότι «έρχεται»….

 

Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι μισοί άνθρωποι και παραπάνω έφυγαν εξαντλημένοι, ανάμεσα τους και πολλοί ηλικιωμένοι με αποτέλεσμα να μην παραλάβουν τα απαραίτητα για αυτούς τρόφιμα….

 

Ντροπή και αίσχος! Και να μας απαντήσουν άμεσα αυτά τα τρόφιμα που δεν μοιράστηκαν σήμερα στον κόσμο, ποιοι θα τα πάρουν!!!!

Ευχαριστώ»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

Που πήγαν αυτά τα τρόφιμα που περίμενε τόσος κόσμος αγαπητοί κύριοι υπεύθυνοι…; Μόνο για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ περισσεύουν τα τρόφιμα, η στέγαση και όλες οι βοήθειες; Περιμένουμε απάντηση από τους ιθύνοντες…! Και σιγά μην την πάρουμε, αλλά λέμε τώρα…