Γεια σας! Το όνομά μου είναι Δήμητρα και έχω να σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη πριν 4 χρόνια και πήγαμε όλοι να πάθουμε καρδιακή προσβολή. Τα ονόματα είναι ψεύτικα.

Το περιστατικό συνέβη πριν 4 χρόνια, Στις 13 Απριλίου, στην πόλη όπου μένω. Εκεί ήμασταν πολλά παιδιά όπου είχαμε μια ομάδα εξερεύνησης. 13 Απριλίου όταν κοιτούσαμε μια υπόθεση ξαφνικά το τηλέφωνο κτυπάει. Το σηκώνει η Λιλή και το κλείνει με μια μούρη σαν να τις είπαν ότι η υπόθεση αυτή είναι η τελευταία μας.

Μας λέει η Λιλή: Παιδιά γρήγορα, ήταν μια κυρία που μου είπε «Ελάτε γρήγορα στην τάδε οδό», και άκουσα αμέσως μετά ένα ουρλιαχτό. Εκείνη την στιγμή όλοι χεστήκαμε πάνω μας (συγγνώμη για την έκφραση). Πήγαμε γρήγορα με τα ποδήλατά μας και χωριστήκαμε σε ομάδες των 2. Συνολικά είχαμε χωριστεί σε 12 ομάδες. Όλοι είχαμε συναντηθεί εκτός από μια ομάδα. Τον Σάκη και την Ελισάβετ.

Όλοι ακούσαμε την τσιρίδα της Ελισάβετ!!! Εμφανίζεται ο Σάκης τρέχοντας και μας λέει ΕΛΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ!!!

Όλοι παγώσαμε, και τρομάξαμε ακόμα περισσότερο όταν είδαμε να έχει σκιστεί το κάτω μέρος της φόρμας του μέχρι τα γόνατα. Ενώ σκαφτόμασταν όλα αυτά, είχαμε αρχίσει να τρέχουμε μετά από ότι μας είχε πει ο Σάκης. Είδαμε την Ελισάβετ πεσμένη στο έδαφος μη μπορώντας να αναπνεύσει. Ένας από εμάς που είναι ειδικός σε αυτά κατάφερε να την κάνει να αναπνεύσει. Μόλις κατάφερε να αναπνεύσει μας είπε: Αυτός ήταν μια μαύρη σκιά με κατακόκκινα μάτια και μου είπε «θα έρθω ξανά! Να είσαι σίγουρη!», Στα λατινικά!

Τότε ένας άλλος που είναι ιδικός στην μαύρη μαγεία τις είπε: Είσαι σίγουρη; Αυτή του απάντησε καταφατικά και αυτός της είπε αυτό που είδε ήταν ο διάβολος, ο Εωσφόρος, ο Σατανάς, ο Παλαιός των ημερών, ο Όφις πως να σας το πω αλλιώς;

Η Ελισάβετ έμεινε κόκαλο. Δεν είχαμε καταλάβει ότι ο Όφις μας παρακολουθούσε.

Τότε όλοι μας είπαμε δυνατά το πάτερ υμών, όταν ακούσαμε ουρλιαχτά από την γωνία!!! Ακουγόντουσαν βλασφημίες και μια σκοτεινή αύρα περιέβαλε τον χώρο. Όταν ακούστηκε στα Λατινικά: Θα ξαναγυρίσω και θα σας πάρει όλους ο χάρος!!!!!

Τότε ακούστηκε μια φωνή να λέει στα Ελληνικά: «Άφησε τους ήσυχους!!! Επέστρεψε εκεί όπου ανήκεις!!! θα δεις και εσύ και αυτοί τι έχουν να πάθουν όταν βασιλέψω!!!»

Εμείς δεν καταλαβαίναμε τι εννοούσαν όμως αυτός που ήξερε και λατινικά και μαύρη μαγεία άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει!!! Τότε εμείς που ξέραμε ότι ήξερε από μαύρη μαγεία τρομάξαμε!!

Όταν ηρέμησαν τα πάντα μας είπε ότι ο διάβολος θα απελευθερωθεί και θα βασιλέψει σε αυτό τον κόσμο!!! Από τότε δεν ξαναείδαμε ούτε ένα τέτοιο περιστατικό και δεν έχουμε ξαναπεράσει έξω από εκείνο το μέρος!!!

Τα σχόλια δικά σας!!!!

Η ΠΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΑΣ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!