Ημερομηνία 2010
Τοποθεσία : Νέα Μάκρη
Περίληψη : Μεγάλη μπάλα φωτός μεγαλύτερη από το φεγγάρι την οποία είδαν πέντε άτομα για μισή ώρα γύρω στις 11
Εμφάνιση αντικειμένου : Λαμπερό ελαφρώς μεγαλύτερο από τη σελήνη, πίσω από σύννεφα
Απόσταση και ύψος : Πολύ χαμηλά, ακριβώς μπροστά από το βουνό, κοιτάζοντας προς το Μαραθώνα από ανατολή
Περιγραφή περιοχής : Περιοχή με σπίτια και διαμερίσματα στα περίχωρα της πόλης, με βουνά τριγύρω. Το UFO ήταν ανάμεσα στην κατοικημένη και στην αγροτική περιοχή. Γνωστό μέρος παράξενων φαινομένων.
Περιγραφή : Κοντά στο βουνό, δίπλα στην ανατολική περιοχή της Νέας Μάκρης. Κοιτάζοντας προς την περιοχή του Μαραθώνα είδαμε μια μεγάλη μπάλα φωτός λευκοπράσινου χρώματος πίσω από ένα σύννεφο (το οποίο ήταν μόνο στην περιοχή του UFO) να κινείται από αριστερά προς τα δεξιά, με μέτρια ταχύτητα. Με τη πρώτη ματιά το φως μπορεί να ήταν ένα UFO από μόνο του αλλά μια δεύτερη σκέψη είναι να ήταν ένα φως που κινούταν από αριστερά προς τα δεξιά σαν μέρος ενός τεράστιου κρυμμένου σκάφους πίσω από το σύννεφο. Ήταν εκεί περίπου μισή ώρα, το είδε όλη η οικογένεια, ενώ την επόμενη μέρα αρκετοί κάτοικοι το ανέφεραν. Κανένας ήχος, καμία μυρωδιά. Κανένα άλλο αντικείμενο στον ουρανό.Το φως περιγράφεται σαν ελαφρώς μεγαλύτερο από τη σελήνη. Δεν ήταν ελικόπτερο, αεροπλάνο ή το φεγγάρι. Σημείωση : Η θέαση έγινε 3 περίπου χιλιόμετρα από το βουνό της Πεντέλης όπου είναι γνωστό μέρος παραφυσικής δραστηριότητας. Ενδιαφερόμαστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα στην περιοχή. Η γυναίκα μου και εγώ ζούμε εδώ και υπάρχει μια μεγάλη Αγγλική κοινότητα. Ένα άτομο το οποίο δεν είδε το UFO και ζει στη περιοχή δηλώνει απαχθής από εξωγήινους.
Μπορεί η θέαση να εξηγηθεί φυσιολογικά : Όχι
Πληροφορίες για τον μάρτυρα : Ιδιοκτήτης εταιρείας εισαγωγών-εξαγωγών ξυλείας
Απόψεις για τα UFO πριν και μετά τη θέαση : Είμαι βαθύς γνώστης του αντικειμένου. Η γυναίκα μου η οποία είχε την θέαση και την οποία αν τις την έλεγα δεν θα με πίστευε ποτέ, τώρα είναι συγκλονισμένη και πιστεύει πλήρως στο θέμα των UFO και στην πιθανότητα επίσκεψης εξωγήινων
Τοποθεσία κατοικίας : Νέα Μάκρη, Ετών 31