Φοβερές καταγγελίες εις βάρος του προέδρου Πάνου (Καμμένου) δημοσιοποίησε κάποιος Φώτης Μπόμπολας (της γνωστής οικογενείας;), διανθισμένες με ακατανόμαστες προσωπικές ύβρεις και απειλές και προκλήσεις (τις πιο «χοντρές» από τις οποίες παραλείπουμε, για ευνόητους λόγους). Ιδού:


«… Το γιατί την Τρίτη 17/8/12 στις 2μμ στη γνωστή ταβέρνα του ομίλου της Βουλιαγμένης παρουσία και τρίτου προσώπου-μάρτυρα (του Μιχάλη Βρεττού), εν μέσω δυο τραπεζιών χλυδάτων θαλασσοεδεσμάτων (αξίας 200 ευρώ) που μας κέρασες για να μας εντυπωσιάσεις… μας ΔΗΛΩΣΕΣ ότι έχεις τον “τρόπο” να ανεβάσεις θεαματικά τα ποσοστά του “δικού σου κόμματος” στις επόμενες εκλογές κάνοντας μια ψεύτικη απόπειρα δολοφονίας εναντίον σου (ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!). Αλλά αυτό πέρα από την κοροϊδία των ψηφοφόρων σου και την ΕΥΘΥΝΗ σου που αυτή η κοροϊδία γεννάει απέναντι τους, απλά σε γελοιοποιεί σαν άνθρωπο (έτσι κι αλλιώς είσαι γελοιοποιημένος από την εποχή του Non-Paper στον Παπούλια…)

ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ…

2) Αυτό που μας ΔΗΛΩΣΕΣ και πρέπει να εξηγήσεις στους ψηφοφόρους σου και σε όλον τον Ελληνικό Λαό, …… ότι “ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ” ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ!!!».

Και βέβαια, ο πρόεδρος Πάνος οφείλει να απαντήσει άμεσα. Αλλιώς…

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, έγραφε προ ολίγων μηνών το «Βήμα», σε άρθρο του σχετικά με τις σχέσεις των Ελλήνων πολιτικών με τον ξένο παράγοντα («Με ποιους συνομιλούν οι πρεσβείες στην Αθήνα»): «Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά»