Εμείς δεν είδαμε κάτι ούτε λάβαμε κάποια αναφορά από τους αναγνώστες μας. Ωστόσο όπως υποστηρίζει το blog worldjudge2012 προχτες υπήρξε ενα παράξενο αντικείμενο πάνω από τα κεφάλια μας! Διαβάστε τι αναφέρει:

Οι αναφορές φτάνουν από παντού. Αρχικά πίστευα ότι ήμουν ο μόνος που το αντιλήφθηκε και...
ετοιμαζόμουν να γράψω ένα άρθρο σχετικά με την εκπληκτική εμπειρία μου.
Όμως το email μου βομβαρδίστηκε από περιγραφές (τις συγκεκριμένες πόλεις) που αφορούσαν το παράξενο αντικείμενο που εμφανίστηκε τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου. (Ώρα 5:50 π.μ.)
Σημείωση: H 1η φωτογραφία του άρθρου είναι πανομοιότυπη με το αντικείμενο που φάνηκε στον ουρανό.
Το αντικείμενο ήταν εκθαμβωτικό και οι διαστάσεις του (στο κορύφωμα του) ήταν όσο 4 φορές του μεγέθους της Αφροδίτης (όπως κοιτάζουμε με γυμνό μάτι) και έδειχνε ένα περίεργο νεφέλωμα γύρω του. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έμοιαζε με έναν τεράστιο ακίνητο κομήτη.
Μια 2η ματιά με τα κιάλια έδειξε πως το αντικείμενο δεν ήταν κάποιο άστρο, κομήτης κλπ.
Παρατηρώντας με κιάλια 10x50
Αυτό που αντίκρισα αρχικά εγώ και κατόπιν άλλοι παρευρισκόμενοι, ήταν ένα αντικείμενο που είχε σχήμα ΜΕΔΟΥΣΑΣ. Το αντικείμενο μετά από 1 λεπτό ίσως, άρχιζε να αλλάζει σχήμα και να γίνεται στρόγγυλο (ωοειδές). Εμείς παρακολουθούσαμε έκπληκτοι αλλά ακόμα και αυτοί που δεν είχαν κιάλια διέκριναν την αλλαγή του σχήματος του. Το τεράστιο αντικείμενο άρχισε να αλλάζει μέγεθος και έφτασε μέχρι και το διπλάσιο του αρχικού του μεγέθους! Ξαφνικά γύρω απ'αυτό είδα 2 μικρότερα αντικείμενα να κινούνται γύρω του ενώ το αντικείμενο άρχισε να εμφανίζει κάτι σαν φλοιό.
Ο φλοιός αυτός περιέβαλε το αντικείμενο και φαινόταν σαν μεμβράνη. Όπως ακριβώς η εικόνα από κάτω:
Σημείωση: Η εικόνα δεν προέρχεται από το UFO, αλλά από διαδικασία γονιμοποίησης ωαρίου.
Θα μπορούσα να περιγράψω την σκηνή όπως όταν βλέπουμε με μικροσκόπιο κάποιο ωάριο και το ακουμπάμε με το ιατρικό εργαλείο, με την διαφορά τα αντικείμενα να ακουμπάνε την μεμβράνη και αυτή να τραβιέται με ελαστικότητα προς το μέρος τους... Τα 2 μικρότερα αντικείμενα σήκωναν την μεμβράνη (βλέπε αναπαράσταση κάτω εικόνας). O τρόπος που κινούνταν ήταν σαν να προσπαθούν να "επισκευάσουν" (;) το μεγάλο μητρικό αντικείμενο. Θα δείτε παρακάτω γιατί το λέω αυτό.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε εσωτερικά του μητρικού αντικειμένου ένα άλλο αντικείμενο σε σκούρο χρώμα το οποίο κουνήθηκε εσωτερικά μέσα του για λίγα δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίστηκε.
Ακαριαία εκεί που βλέπαμε το αντικείμενο στρόγγυλο ξαφνικά διχοτομήθηκε με μια μεγάλη γραμμή διατηρώντας το στρόγγυλο σχήμα του. Όπως ακριβώς φαίνεται στην εικόνα. Ενώ παράλληλα το μέγεθος αυξομειώνονταν κατά διαστήματα...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σημείο της διχοτόμησης ήταν διάφανο και μπορούσες να δεις τον ουρανό καθαρά στο σημείο εκείνο. Ο λόγος που έγραψα πάνω ότι το αντικείμενο αυτό πιθανόν επισκευαζόταν από τα μικρότερα αντικείμενα ήταν ότι μετά από αρκετή ώρα άρχισε το αντικείμενο να γίνεται σταδιακά διάφανο και να μικραίνει μέχρι που εξαφανίστηκε ΕΝΤΕΛΩΣ.
Συμπεράσματα:
Όπως έγραψα και στην αρχή του άρθρου, δεν τίθεται ουδεμία αμφισβήτηση το αντικείμενο αυτό να το παρουσιάσει κάποιος ως αεροπλάνο, κομήτη ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έκανε κανέναν θόρυβο, δεν μετακινούταν καθόλου. Υπήρχε μεταβολή στο μέγεθος και στην μορφή χωρίς να φαίνεται πως υπάρχει κάτι μεταλλικό.
Το αντικείμενο αυτό κατά την άποψη μου, ήταν ένα μητρικό βιολογικό σκάφος. Έχουν αναφερθεί σε πολλά σημεία του πλανήτη αντίστοιχα περιστατικά με αντικείμενα που μοιάζουν με βιολογικοί οργανισμοί και συγκεκριμένα μέδουσες. Στο συγκεκριμένο σχήμα δεν έμεινε πολύ αφού άλλαξε σε ωοειδές σχήμα.
Μπορείτε να συγκρίνετε το μητρικό σκάφος με το αντικείμενο που εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2011 στην Αργεντινή..
Πολλοί θα αναρωτηθείτε αν υπάρχει κάποιο βίντεο ή φωτογραφία προκειμένου να αποδειχθούν αυτά που γράφω. Όχι προσωπικά δεν έχω κάποιο βίντεο διότι δεν υπήρχε διαθέσιμη κάμερα. Ωστόσο υπάρχουν 2 φωτογραφίες απ'το κινητό μου τις οποίες και θα ανεβάσω κάποια στιγμή στο ιστολόγιο. Όσοι έχετε προσπαθήσει να βγάλετε φωτογραφία κάποιου άστρου μέσω κινητού θα έχετε αντικρίσει το απόλυτο σκοτάδι και αυτό διότι η κάμερα του κινητού δεν έχει την "δύναμη" να τραβήξει τέτοια φωτογραφία.