Ο θρύλος της Νύφης του Αγίου Νικολάου φαίνεται πως είναι πραγματικότητα. Στην Φλώρινα και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Αγίου Νικολάου, πριν από πολλά χρόνια και ενώ ήταν έτοιμη να παντρευτεί μια γυναίκα τον αγαπημένο της, αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Αντιθέτως τον βρήκαν κρεμασμένο το ίδιο βράδυ σε ένα δέντρο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Από 'κείνη την ημέρα η νύφη, τριγυρνάει στους δρόμους της περιοχής αναζητώντας τον. Μαρτυρίες κατοίκων λένε ότι κάποια βράδια τα σκυλιά της περιοχής αρχίζουν και γαβγίζουν χωρίς λόγο. Πολλοί έχουν ακούσει το κλάμα της ενώ τριγυρνάει στα στενά της γειτονιάς. Ακόμα και σήμερα αυτόπτες μάρτυρες λένε πως έχουν ακούσει το κλάμα της και την έχουν δει να γυρίζει από δρόμο σε δρόμο.

Μια παρέα νεαρών εδώ και αρκετές μέρες προσπαθεί να βρει λύση σ' αυτό το μυστήριο που απασχολεί τους κατοίκους της Φλώρινας, κάνοντας βραδυνές βόλτες γύρω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τα παιδιά αυτά, η νύφη, υπάρχει και συνεχίζει να ψάχνει τον κρεμασμένο άντρα της γυρνώντας από δρόμο σε δρόμο.
Αναγνώστης του newsnow.gr.

http://www.atia-ufo.gr
Από το pisoapothnkoyrtina