ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ: ΜΙΑ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΔΔΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
«…μέσα σε ανθρώπινα κρανία είχαν βάλει αίμα και το έδιναν στους οπαδούς να το πιούν! Λέγανε ότι το αίμα έπρεπε να προέρχεται από αλλοθρήσκους και όχι από ομοπίστους».

Ο Ο. Π. (το όνομά του μπορούμε να το θέσουμε στην διάθεση του αρμοδίου κ. Εισαγγελέως) πήγε στο Γελήνι Κορινθίας να εργαστεί στην οικοδομή του βουδιστικού Κέντρου, με αποτέλεσμα να προσηλυτιστεί και να ενταχθεί τον Αύγουστο του 1994 στη Βουδδιστική κοινότητα. Τη μύηση έκανε ο Τέγκα Ρίνποτσε, η κορυφή της Βουδιστικής ιεραρχίας που ελέγχει το κέντρο.

Ύστερα από μεγάλες ταλαιπωρίες στο Γελήνι και στο Νεπάλ εγκατέλειψε τους βουδιστές και επέστρεψε στην Ορθοδοξία.
Ενώπιον του π. Ελευθερίου Χατζή, εντεταλμένου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου στα θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας και άλλων μαρτύρων έκανε μία συγκλονιστική έγγραφη δήλωση (10.1.1996) την οποία και υπέγραψε. Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την δήλωση αυτή, το περιεχόμενο της οποίας ο Ο.Π. επανέλαβε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Θέτουμε τα στοιχεία αυτά υπ’ όψη κάθε αρμοδίου, προκειμένου να μπορέσει να τα διασταυρώσει ή να τα διαψεύσει.
“Είχα αρχίσει να αισθάνομαι ότι έχω μέσα μου τον διάβολο”.

Μετά τη μύηση ήμουν υποχρεωμένος εγώ, όπως και όλοι οι οπαδοί να εργάζομαι δωρεάν προς δόξαν του αφέντη Τένγκα Ρίνποτσε και να προσφέρω όλα τα χρήματα που αποκτούσα από την εργασία μου (στις οικοδομικές εργασίες), σαν προσφορά. Ποτέ δεν μου έδωσαν απόδειξη για τα χρήματα, μάλιστα πριν από μερικές ημέρες μου πήραν τις τελευταίες εκατό χιλιάδες (100.000). Σχεδόν υποχρεωτικά αγοράζεις όλες τις εκδόσεις βιβλίων, οι οποίες είναι αρκετές, και κυρίως ειδικές διδασκαλίες φωτοτυπίες διαμορφωμένες σε βιβλία και φωτοτυπίες ειδικών προσευχών μάντρας. Τα κείμενα που απαρτίζουν τα μικρο-βιβλία με φωτοτυπίες και τις προσευχές μάντρας απαγορεύεται αυστηρώς να δοθούν έξω και κυρίως στους ιερείς.

Ειδικό χειρόγραφο μάντρας απαγγέλλεται κάθε πρωί μου ζήτησαν να το μάθω απ’ έξω και ο Λάμα μου δήλωσε μετά ότι πρέπει να το φάω, να το εξαφανίσω. Προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι τα ιερά κείμενα χειρόγραφα δεν πρέπει να πέσουν στα χέρια των ιερέων της Ορθοδοξίας και γενικά των Ορθοδόξων Χριστιανών. Μας δίδασκαν ότι όταν περνάμε μπροστά από νεκροταφεία ή εκκλησίες να λέμε συνεχώς τις φράσεις «κάρμα πατσένο» ή «όμα χούγκ», κάτι σαν αυτό που λέγεται στο βάπτισμα των Χριστιανών «αποτάσσομαι το Σατανά».

Δίναμε όρκο ότι δεν πρέπει να αφαιρέσουμε πάσης φύσεως ζωή. Μέσα στον όρκο περιλαμβάνεται και το όπλο της πατρίδος, δηλ. να μην πάρω όπλο να υπερασπιστώ την πατρίδα μου.

Είχα αρχίσει να αισθάνομαι ότι έχω μέσα μου το διάβολο. Παραλίγο να τρελαθώ από εφιάλτες. Έβλεπα συνεχώς μπροστά μου την Πράσινη Τάρα και το Μαύρο Μαχακάλα, μια μορφή που μου θύμιζε μορφή Σατανά. Όταν ζήτησα βοήθεια για να απαλλαγώ από αυτούς τους εφιάλτες, ο Λάμα μου δήλωσε ότι αυτά ήταν ξεσπάσματα από την προηγούμενη ζωή μου. Έξαφνα, πριν από δύο μέρες άρχισα να σκέπτομαι το Χριστό που με είχαν απομακρύνει από κοντά του, θυμήθηκα τον πατέρα Ελευθέριο Χατζή που κάνει εκπομπές στην τηλεόραση κατά των αιρέσεων και των παραθρησκευτικών ομάδων και ζήτησα την συμπαράστασή του.
Μέσα στην ομάδα γνώρισα μία κοπέλα... περίπου 40 χρόνων που βρισκόταν εκτός εαυτού. Έλεγε ασυναρτησίες και ζούσε σε έναν άλλο κόσμο, σε μια κατάσταση συνεχούς εκστάσεως. Μια μέρα ρώτησα τον Λάμα τι έπαθε αυτή η κοπέλα και γιατί δεν τη Βοηθούσαν. Και ο Λάμα μου απάντησε ότι αυτή έφθασε στη φώτιση σε αυτή τη ζωή. Η κοπέλα είχε φτάσει σε βαθμό σχιζοφρένειας και αυτοί μιλούσαν για φώτιση...

Απάρνηση της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητος

Ακόμη παραδίδω δείγμα ταυτότητος, χρώματος κίτρινου, με την ένδειξη ΚΑΡΜΑ KABYU LINIE. Η ταυτότητα αυτή φέρει στο έμπροσθεν μέρος τον Κάρμαπα, και στο οπίσθιο μέρος τη σατανική μορφή του Μαύρου MAHAKALA. Η ταυτότητα υποδηλεί την αλλαγή του Χριστιανικού ονόματος και γενικά του Ελληνικού και την ένδειξη νέου Βουδδιστικού ονόματος. Κάτω από τα στοιχεία αναφέρεται το όνομα του Όλε Νίνταλ. Η ταυτότητα έχει την έννοια της επιστράτευσης και γενικά δηλώνει ότι από τη στιγμή αυτή δεν θεωρείσαι πλέον ούτε Χριστιανός ούτε Έλληνας, αλλά Βουδιστής του Θιβέτ Νεπάλ Κατμαντού, και ανήκεις αποκλειστικά και μόνον, ψυχή τε και σώματι, στο δάσκαλο Γκουρού....

Έξω στο λαό και στις κρατικές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι δεν κάνουν προσηλυτισμό και εμφανίζονται ως σύλλογοι προστασίας του περιβάλλοντος κλπ. Εμένα με προσηλύτισαν έντεχνα, μου άρπαξαν τις οικονομίες μου, με απομάκρυναν από το κοινωνικό περιβάλλον, με έκαναν να αρνηθώ την πίστη μου και αυτή την πατρίδα μου. Το επικίνδυνο στον προσηλυτισμό τους, είναι ότι στην αρχή όταν σε πλησιάσουν, σου μιλούν για Χριστό και για Παναγία. Και αυτό το θεωρώ επικίνδυνο, διότι τελικά οι Βουδδιστές Γκουρού του Γεληνίου Κορινθίας είναι άσπονδοι εχθροί του Χριστού, της Παναγίας και γενικά της Ορθοδοξίας....

Και πιο απλά όλες αυτές οι τελετές απευθύνονται σε διάφορα πνεύματα, με διάφορες ονομασίες και δεν διαφέρουν σχεδόν σε τίποτα από τις τελετές της μαύρης μαγείας.
Έξω όμως στο λαό, στην περιοχή Γεληνίου, ποτέ δεν μιλούν για τέτοιου είδους τελετές. Πλησιάζουν την εκκλησία, μπαίνουν μέσα στους ναούς, προσποιούνται ότι δεν διαφέρουν από τους Χριστιανούς και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαπατήσουν τους αφελείς και ανυποψίαστους, όπως εγώ, και να τους παρασύρουν με σκοπό να τους απομακρύνουν από την εκκλησία, την Ορθοδοξία και να τους μετατρέψουν σε άβουλα όργανα του δασκάλου Γκουρού.
Οι ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να προσέξουν διότι οι Γκουρουιστές του Γεληνίου κάνουν ακόμη και προσφορές δωρεές, υπόσχονται ανάπτυξη του περιβάλλοντος, διάνοιξη δρόμων κλπ. Πολλές φορές προκειμένου να δελεάσουν τους ανυποψίαστους ισχυρίζονται ότι έχουν μεγάλα πολιτικά μέσα και ισχυρά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με τα οποία μπορούν να επιτύχουν σε πολλές καταστάσεις....
[…]

Οικονομική εκμετάλλευση

Το άτομο που θα παρασυρθεί από τις Βουδιστικές ομάδες του Γεληνίου Κορινθίας, καλείται να δώσει στην οργάνωση ό,τι έχει και δεν έχει. Έχουν δημιουργήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα που συνεχώς σε «αρμέγουν» οικονομικά και δεν σου επιτρέπουν ποτέ να έχεις δραχμή δική σου. Τα μόνα λόγια που ακούς είναι «Φέρτε αυτά..., Δώστε τόσα...».
Σε κάθε μύηση τελείται η εορτή του Μαύρου Μαχακάλα. Σε αυτή τη γιορτή πρέπει να προσφέρεις κάποιο χρηματικό ποσό προς δόξαν του Μαχακάλα. Σε κάθε μύηση πρέπει να πληρώσεις το Λάμα κάποιο ποσό από 5.000 ή και 10.000 ή 20.000 δραχμές. Στα σεμινάρια, που το κάθε ένα διαρκεί 34 ημέρες, θα πρέπει να πληρώσεις από 30.000 έως 40.000 ημερησίως. Πρέπει δηλ. το κάθε άτομο να πληρώσει περί τις 100.000-120.000 χιλ. δρχ. σε κάθε σειρά σεμιναρίων. Κάθε τόσο σε καλούν και σου ζητούν να παραδώσεις ένα σεβαστό ποσό σε ένα φάκελο για τον Α! ή τον Β! Λάμα.
Εγώ προσωπικά δεν έτυχε ποτέ από την ημέρα που προσχώρησα στο Βουδδισμό να έχω χρήματα μαζί μου. Μου απομυζούσαν τα πάντα. Με τις τελετές, με τα δώρα, με τα αντικείμενα και τα βιβλία, με τα Μάντρας, με τα χαπάκια και τα Ίντσας μας άρπαζαν στην κυριολεξία όλα μας τα χρήματα....
Για να γίνεις Λάμα (βαθμοφόρος) θα πρέπει να πληρώσεις πάνω από 800.000 χιλιάδες δρχ. και να περάσεις από ειδικά μαθήματα που διαρκούν τρία χρόνια, τρεις μήνες, τρεις εβδομάδες και τρείς ημέρες. Τέτοιου είδους εκπαίδευση γίνεται στο Χολομώντα Χαλκιδικής».
Στο σημείο αυτό, ο Θ. Π. αναφέρεται σε ένα συγκλονιστικό θέμα, το οποίο για δική τους και δική μας προστασία διατυπώνουμε πιο ήπια:
«Πόση ανθρωπίνου αίματος;

Το αποκορύφωμα στις τελετές ήταν, όπως μας λέγανε η προσφορά ανθρωπίνου αίματος μέσα σε ανθρώπινα κρανία! Απ’ ότι αντιλήφθηκα, αλήθεια ή ψέμμα δεν ξέρω, ας το ψάξει ο εισαγγελέας, μέσα σε ανθρώπινα κρανία είχαν βάλει αίμα και το έδιναν στους οπαδούς να το πιούν! Λέγανε ότι το αίμα έπρεπε να προέρχεται από αλλοθρήσκους και όχι από ομοπίστους. «Να πιεί ο Βουδιστής αίμα, αλλά όχι από Βουδιστή». Δυστυχώς, ήπια και εγώ μετά από κάτι που ήτανε ή μου φάνηκε ως ανθρώπινο κρανίο, ένα υγρό που απ’ ό,τι μας είπανε και απ’ ό,τι κατάλαβα, πρέπει να ήτανε αίμα, νομίζω ανθρώπινο...».

Μυήσεις

Τις δικές μου μυήσεις στο Γελήνι Κορινθίας και στο Νεπάλ τις έκανε (με μύησε) ο Λάμα Τένγκα Ρίνποτσε, που είναι ο ανώτερος Λάμα όλων των ομάδων που δρούν σήμερα στην Ελλάδα. Δηλαδή με μύησε ο ίδιος ο Λάμα Ρίνποτσε.
Στο Νεπάλ που με πήγαν, μετά τις τελετές, μας έδιναν άλλα διαφορετικά χαπάκια. Μικρά άσπρα χαπάκια σαν ασπιρίνες. Μας τα έδιναν να τα πιούμε πριν από τις τελετές. Μόλις πίναμε αυτά τα χάπια αισθανόμαστε να μας ταρακουνά το σώμα ολόκληρο ένα πράγμα σαν το ηλεκτρικό ρεύμα. Μετά από αυτό το σοκ και την τρεμούλα περνάς σε ένα χάος, σα να μην υπάρχεις, σα να χάνεσαι.
Γνώρισα από κοντά, εκεί στο Νεπάλ, ένα παράξενο και ύποπτο οικονομικό παζάρι εμπόριο που πραγματοποιεί η ομάδα Γεληνίου Κορινθίας με το τέχνασμα των ειδικών υιοθεσιών.

“Υιοθεσίες” εκμετάλλευση της δυστυχίας πολύτεκνων οικογενειών

Έχουν ένα μοναστήρι. Πηγαίνουν στην πόλη ή στα χωριά, σε οικογένειες που έχουν πολλά παιδιά και τα παίρνουν για «ένα πιάτο φαγητό» και τα οδηγούν στο μοναστήρι. Από το μοναστήρι τα υιοθετούν σε Ευρωπαίους για 200 δολλάρια το χρόνο και πάνω. Έτσι αρχίζουν να εισπράττουν χιλιάδες δολλάρια με το τέχνασμα της υιοθεσίας. Είδα με τα μάτια μου μια τέτοια υιοθεσία. Υιοθέτησε ο Δημήτρης... από τον Πειραιά... το παιδί υπ’ αριθμόν 176. Τα παιδιά δεν φέρουν όνομα αλλά αριθμούς... νούμερα.... Μόλις το πάρουν το παιδί από τους γονείς του δεν το ξαναφωνάζουν με το όνομά του, αλλά με τον αριθμό το νούμερο που του δίνουν. Εδώ θυμήθηκα τον π. Ελευθέριο Χατζή, που μιλούσε στην τηλεόραση για χαμένες υπάρξεις χωρίς ελπίδα, χωρίς τίποτα. Τα παιδιά αυτά φαντασθείτε ότι δεν έχουν όνομα, παρά μόνον ένα αριθμό....

Έκκληση προς τους συμπατριώτες επιστροφή
Σήμερα, ημέρα Τετάρτη, 10-1-1996 που βρίσκομαι στο γραφείο του ιερού ναού τού Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, με τους Ιερείς και τους πιστούς Χριστιανούς και παραδίδω όλο αυτό το υλικό ενώπιόν τους και ενώπιον του Θεού δηλώνω ενυπογράφως ότι μετανοώ για τα όσα έπραξα ή πίστεψα κοντά στους Γκουρού και κάνω έκκληση προς τους συμπατριώτες μου, της περιφερείας Ξυλοκάστρου και προς όλους τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς, να προσέχουν και να μην παρασυρθούν από τους Γκουρουιστές του Γεληνίου και γενικά από τους Γκουρουιστές της Ελλάδος. Δεν είναι αυτοί που εμφανίζονται. Άλλα πιστεύουν, άλλα λένε και άλλα πράττουν. Βασικός τους στόχος είναι η εξάπλωση του Ντάρμα Βουδδισμού σε όλη την Ελλάδα με την τακτική των τελετών, η οικονομική εξαθλίωση και η εκμετάλλευση των οπαδών και κυρίως ο αφανισμός του Ελληνορθοδόξου πολιτισμού.
Αποκηρύσσω τους Γκουρουιστές που με πλάνεψαν και με ταλαιπώρησαν και ομολογώ πίστη και αφοσίωση στην Ορθοδοξία, στον Τριαδικό Θεό του Χριστιανισμού. Υπογράφω ενώπιον των Ιερέων Ελευθερίου Χατζή, Κων/νου Παπα-Βασιλείου και των λαϊκών Ορθοδόξων Χριστιανών Μιχαήλ Αντωνίου και Αθανασίου Μπράιλα, οι οποίοι συνυπογράφουν για όλα όσα παρέδωσα και ομολόγησα».

(υπογραφή)

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 7 (1996)
Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον