Χθες βράδυ κατά τις δέκα, δυο φωτεινά σώματα κινούνταν πάνω από τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης στην  περιοχή του σταδίου Φώτης Κοσμάς και έγιναν ορατά από πολλούς κατοίκους οι οποίοι σταματούσαν να τα δουν.  Ήταν μάλιστα ορατά και από το ΝΟΑ αλλά και από την περιοχή του Μαρινόπουλου, όπως μας αναφέρει αναγνώστης. Όποιος είδε κάτι και έχει άποψη ή τράβηξε φωτογραφίες ας μας ενημερώσει.
ΥΓ. Eντελώς συμπτωματικά ιπτάμενο δίσκο είδαν χθες βράδυ και κάτοικοι του Λεχαίου Κορινθίας ... Συγκεκριμένα, σύμφωνα με περιγραφές των κατοίκων το άγνωστο αντικείμενο ξεχώριζε στον ουρανό από τα φώτα που έλαμπαν γύρω του!!!
Μάλιστα, περιγραφές που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο τονίζουν ότι το UFO εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το Λέχαιο και μετά από αρκετές βόλτες εξαφανίστηκε στη θάλασσα, μέσα στον Κορινθιακό.

 

Ανώνυμος είπε...

OXI μονο χθες, ταχουμε δει και μεις απο το μπαλκονι μας, τρεις η τεσσερις βραδιες. δεν ειναι αεροπλανα. δεν ειναι ελικοπτερα, δεν κανουν καθολου θορυβο. πετανε σε τριγωνο, τρια ειδαμε, και μετα απο λιγο, απλα χανονται....

athi

Ανώνυμος είπε...

τα φωτα αυτα ρε παιδια ειναι φαναρια που αναβουν και αφηνουν σε διαφορους γαμους και γιορτες ,,, η αληθεια ειναι οτι οταν τα βλεπεις χωρις να το ξερεις απορεις αλλα οχι και ιπταμενοι δισκοι:p !!!