Machi Atha 
1o email
Σήμερα γύρω στις 10.30 το βράδυ πάνω από την Πολίχνη Θεσ/νίκης 10 με 15  πορτοκαλόχρωμα ιπτάμενα αντικείμενα σε αστρικό σχηματισμό έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε αρκετούς περαστικούς πεζούς και οδηγούς. Ήμασταν 5 άτομα παρέα και τα είδαμε να πετούν σε χαμηλό ύψος με φαινομενικά αργή ταχύτητα. Κάποια στιγμή και όσο πλησίαζαν σε ομάδες των 2 ή 3 άρχισαν να σβήνουν σα να αντιλήφθηκαν ότι τους παρατηρούσαν πολλά μάτια. Το πραγματικό σχήμα και μέγεθος έγινε ορατό και ποιο ξεκάθαρο στο σκοτάδι. Ήταν σαν να έβλεπες μια μέδουσα από την επάνω πλευρά και ήταν ΜΕΓΑΛΑ. Μέσα σε λίγα λεπτά ενημέρωσα την αστυνομία για το γεγονός η οποία ισχυρίστηκε άγνοια και μου έδωσε το τηλ. του αερολιμένα ο οποίος ενημερώθηκε πλήρως και με διαβεβαίωσαν, αφού τους έδωσα τα στοιχεία μου, ότι θα ενημερώσουν για το συμβάν.  

2o email
Σχετικά με το γεγονός στις 13-6 δεν υπήρχε κανένας θόρυβος, όλα τα αντικείμενα ακολουθούσαν την ίδια πορεία και ο σχηματισμός έμοιαζε με αυτόν της μεγάλης άρκτου. Η ταχύτητα της πτήσεις ήταν ίδια και δεν υπήρχαν απότομες κινήσεις, η πορεία ήταν από δυτικά προς ανατολικά και τελική κατεύθυνση νότια κατά την οποία άλλαξε ο σχηματισμός σε κάτι ποιο άτακτο.
Επειδή έχω δει περιστατικό στο Στόμιο του Ολύμπου το 1999 κατά το οποίο το φως ήταν ασπρογάλανο με διακυμάνσεις ως προς τη φωτεινότητα και με απότομες  κινήσεις ανόδου και καθόδου αρχικά νόμισα πως ήταν αεροσκάφη, η αμφιβολία μου διαλύθηκε όταν είδα τον όγκο και το σχήμα που σας περιέγραψα.