Σας μεταφέρω ένα περιστατικό που έζησε η αδερφή μου και ο αρραβωνιαστικός της και είναι 100% αληθινό.


Η αδερφή μου είναι 21 χρονών και ο αρραβωνιαστικός της 24. Πρόσφατα είχαν πάει στην παραλία της Επανομής γιατί ο γαμπρός μου είναι ερασιτέχνης ψαράς και η αδερφή μου πήγε για να του κάνει παρέα. Ήταν βράδυ Σαββάτου, περίπου στις 11 με 11:30 άκουσαν κάτι σαν ουρλιαχτό λύκου ή σκύλου αλλά σε μακρινή απόσταση από αυτούς και τρόμαξαν πολύ. Η αδερφή μου ήθελε να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν και άρχισαν να τα μαζεύουν.

Το σημείο που ψάρευαν είναι στα δεξιά από το λιμανάκι (έτσι όπως το βλέπουμε από τον δρόμο) μπροστά από κάτι δέντρα . Αφού ξεκίνησαν να περπατάνε προς το αυτοκίνητο τους είδαν μία λάμψη να κινείτε πάνω σε ένα δέντρο και ταυτόχρονα άκουσαν έναν ήχο σαν κλάμα μωρού. Πάνω στον πανικό τους πέταξαν τα πράγματα τους και άρχισαν να τρέχουν πιασμένοι χέρι χέρι για να πάνε στο αμάξι τους και να φύγουν.

Τότε είδαν μία γυναίκα ντυμένη με άσπρο μακρύ φόρεμα να είναι ανεβασμένη σε ένα δέντρο πιο πάνω από αυτούς και να τους κοιτάζει. Έτρεξαν περισσότερο και μπήκαν στο αμάξι τους και έφυγαν τρέμοντας.

Μου το είπαν την επόμενη μέρα και γιατί ήταν Κυριακή πήγα στην Επανομή για να πάρω και τα καλάμια που πέταξαν από τον φόβο τους αλλά δεν βρήκα τίποτα. Η ιστορία είναι αληθινή και σας το μεταφέρω έτσι όπως έγινε.
Ευχαριστώ για την ώρα σας και καλή συνέχεια.