Σε ένα πηγάδι στο επίπεδο του τρίτου αιώνα μ.Χ στους δυτικούς πρόποδες του Αρείου Πάγου, βρέθηκαν δεκαεπτά λεπτές πλάκες μολύβδου, άλλες επίπεδες και άλλες τυλιγμένες, όλες χαραγμένες στην μία πλευρά με αιχμηρή αιχμή. Είναι ταμπλέτες κατάρας ενός τύπου που ήδη αντιπροσωπεύεται καλά στην Αγορά από δείγματα από ένα πηγάδι, ομοίως του τρίτου αιώνα, κοντά στη νοτιοδυτική γωνία της πλατείας της αγοράς. Τα μηνύματα απευθύνονται στις θεότητες του κάτω κόσμου, συνήθως στον Τυφώνα, του οποίου επικαλούνται την  κατάρα εναντίον του εχθρού του συγγραφέα. Υπάρχει μια πληθώρα διασπορά των μαγικών ονόματων και μπερδεμένες γραμμές.

Δύο από τους καταδέσμους αναφέρονται σε μια ερωτική σχέση στην οποία ενδιαφέρονται πολλά πρόσωπα.' Στην πρώτη πλάκα ο Λεοσθένης και ο Πίος είναι καταραμένοι και παραδόθηκαν στον πανίσχυρο Τυφώνα, ώστε να μην μπορούν να επισκεφθούν, να γράψουν ή να μιλήσουν σε κάποια Juliana, κόρη της Marcia. Ο συγγραφέας φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος με την Τζουλιάνα και φοβάται μήπως τον κερδίσει ο Πίος ή ο Λεοσθένης. Στο δεύτερο

δισκίο κάποιο άλλο θύμα της γοητείας της Τζουλιάνας, ίσως ο Λεοσθένης ή ο Πίος, καταριέται την ίδια την Τζουλιάνα γιατί δεν ανταποδίδει τον έρωτά του, και καταριέται επίσης τον εραστή της Πολύνικος. Ο Πολύνικος, λοιπόν, μπορεί να ήταν ο συγγραφέας της πρώτης πλάκας.