Εις την οδόν Φιλοκλέους 3 προς την συνοικία Τουρκοβουνίων κατοικεί ο κουρεύς Π.Παπαδόπουλος μετά της οικογενείας του. Προ δύο μηνών η σύζυγός του Παπαδοπούλου, Σταματίνα, συνέπεια νευρικής προσβολής απώλεσε το φως της. Οι ιατροί κληθέντες, επιστοποίησαν την τυφλότητα και την υπέβαλαν εις θεραπείαν ήτις μέχρι της 24 τρέχοντος μηνός είχε αποβή άκαρπος. Τη νύκτα της 24ης προς 25ης η πάσχουσα είδε περίεργον ενύπνιον.

Παρουσιάσθησαν εις αυτήν τρεις γυναίκες οι οποίες δεν ήσαν άλλαι από τη Θεοτόκο, την Αγίαν Παρασκευήν και την Αγία Λουκίαν.

Κατά την εβδόμην το πρωί αφυπνεισθείσα, ενώ έξω εσήμαινον τα σήμαντρα της εορτής του Ευαγγελισμούμ, είδε προ των οφθαλμών της αιφνιδίαν λάμψιν. Και αμέσως ανέβλεψε. Κατάπληκτος και συγκεκινημένη η θεραπευθείσα εκάλεσε μετά φωνών τον σύζυγόν της και του ανακοίνωσε το εκπληκτικόν όσον και χαρμόσυνον γεγονός.

Τόσο το ζεύγος Παπαδοπούλου όσον και η κοινωνία αποδίδουν την θεραπείαν της τυφλής εις θαύμα της θεομήτορος και κατέχονται από ιεράς συγκινήσεως.

Η Σταματίνα είναι ηλικίας 36 ετών, ο δε σύζυγός της Π. Παπαδόπουλος διατηρεί αγγειοπωλείον (Σημ. Aragorn : Πιο πάνω έλεγε πως είναι κουρέας. Ίσως εξασκεί και τα δύο επαγγέλματα) εις την οδόν Ρεπούλη 51.