Η Αγγελώνα είναι χωριό και έδρα ομώνυμης τοπικής κοινότητας, της δημοτικής ενότητας και δήμου Μονεμβασίας , της περιφερειακής ενότητας (τέως νομού) Λακωνίας, στην περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης.
Πρίν το πρόγραμμα Καλλικράτης και το σχέδιο Καποδίστριας, ανήκε στην επαρχία Επιδαύρου Λιμηράς του νομού Λακωνίας, στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πελοποννήσου.
Η παλαιότερη ονομασία του χωριού ήταν Αγκυλώνα , πρόκειται για ένα ασήμαντο μέχρι στιγμής χωριό , του οποίου ο οικισμός, αρχικά, διαμορφώθηκε από μετανάστες προερχόμενους από την Κρήτη και από περιοχές της Πελοποννήσου και κυρίως την Κόρινθο.
Σώζονται μυκηναϊκός τάφος στην περιοχή Μπάστιζα και πρωτοελλαδικά, υστεροελλαδικά και ρωμαϊκά ευρήματα στην περιοχή Κολίρι
Η Αγγελώνα είναι ένας χώρος που στα επόμενα χρόνια θα γνωρίσει τρομερή ανάπτυξη και ειδικότερα στο πλαίσιο των εναλλακτικών θεραπειών καθώς πολλά από τα σημερινά δεδομένα θα αναθεωρηθούν οδηγώντας την ιατροφαρμακευτική σε μία εντελώς διαφορετική βάση περισσότερο ολιστική ως  θεραπευτική αγωγή.
Αλλά γιατί εκεί ?
Γιατί εκεί συγκεκριμένα βρίσκεται ο τάφος του Ασκληπιού.
Ασκληπιός, ο πρώτος θεός που ανέστησε άνθρωπο και οι περίεργες ομοιότητές μεταξύ των μυστηρίων του Ζαγρέα Διονύσου με τον μύθο του ...
Σάββατο του Λαζάρου ημέρα κατά την οποία σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη, ο Χριστός ανέστησε τον Λάζαρο.
Το ξέρατε όμως ότι ο πρώτος που ανέστησε νεκρό δεν ήταν ο Χριστός, αλλά ο Ασκληπιός ?
Ακόμη και τα λατρευτικά του ονόματα  Σωτήρ ή Αλεξήνωρ  είναι πολύ σημαντικά γιατί φαίνεται η ομοιότητα μεταξύ των λέξεων Σωτήρ Ιησούς Χριστός και Σωτήρ ( Ασκληπιός)
Η ιδέα του ότι στην πραγματικότητα όλα αυτά τα στοιχεία που βρίσκονται τόσο στην Χριστιανική Μυθολογία όσο και του Ζαγρέα Διονύσου περί αθανασίας κυριως είναι στην πραγματικότητα κλεμμένα από την αρχαία ελληνική λατρεία του θεού Ασκληπιού είναι κάτι που με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά το όλο θέμα ερευνώντας το σε βάθος.
Η αλήθεια είναι ότι όντως οι ομοιότητες βγάζουν μάτι για να είναι τυχαίο γεγονός, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα η λατρεία του θεού Ασκληπιού πρέπει να ήταν κάποτε κορυφαία και σημαντική όσο αυτή του  Δωδεκαθέου μόνο που ο συγκεκριμένος αυτός άντρας που έγινε θεός λατρευόταν μόνος του, γεγονός που σημαίνει ότι φυσικά αυτό προκαλεί την αντίδραση του  Υψίστου Διός ο οποίος εμφανίζεται ως πολύ ανταγωνιστική και εριστική οντότητα οπότε σκοτώνει τον αγαθό αυτό και φιλάνθρωπο γίγαντα.
Γιός του Απόλλωνα και της Νύμφης Κορώνης ή της Αρσινόης όπως και να έχει καθώς η εγκυμονούσα γυναίκα ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν άντρα θνητό, επεμβαίνει ο Ίδιος ο Απόλλωνας και την καίει ζωντανή.
Διαπιστώνοντας όμως ότι κυοφορεί τον γιό του, αφαιρεί το ζωντανό ακόμη έμβρυο από την γυναίκα που φλέγεται.
Ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ακριβώς Ιστορία που συναντάμε στην υπόθεση της Σεμέλης που έκαψε ο Δίας οπότε εκεί γεννήθηκε ο μικρός Διονύσιος του οποίου τα μυστήρια γνωρίζουμε σήμερα ως Μυστήρια του Ζαγρέα Διονύσου.
Ο ίδιος αυτός μύθος εμφανίζεται και στην Λευκοθέα.
Εγώ προσωπικά λοιπόν σήμερα σας λέω ότι στην πραγματικότητα είναι κλεμμένα από τον Ασκληπιό ο οποίος εμφανίζεται ως μια πολύ χαμηλή στην τάξη όντων θεότητα που βρίσκεται πολύ κοντά στον πόνο των ανθρώπων και συντρέχει όπως ο αληθινός Χριστός αντίθετα με όλους τους άλλους
Τον Διόνυσο μεγάλωσε υποτίθεται ο Πάνας γεγονός που αμφισβητεί η ίδια αυτή η ιστορία και τα αρχαία κείμενα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία,  ένας σάτυρος λοιπόν που είναι Κένταυρος δηλαδή μικτό ον , γεγονός που δεν ισχύει για λόγους που αναφέρονται στην αρχαία ελληνική γραμματεία και ειδικά όσον αφορά το διάστημα μεταξύ Πανός και Διονύσου το οποίο μετρημένο σε κύκλους του Μεγάλου Ενιαυτού είναι τεράστιο.
Οπότε ο Διόνυσος δεν έχει καμία σχέση με τον Πάνα και αυτός ο Τράγος δίπλα του είναι μια άλλη μορφή ενός θεού που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας η λατρεία του που στην πραγματικότητα είναι μια σύγχρονη μεταφορά των αρχαίων μυστηρίων του Ζαγρέα Διονύσου... Αίμα και σπέρμα ...
Όπως και να έχει το πράγμα, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Ασκληπιός γίνεται μαθητής και αυτός ενός άλλου μικτού όντος του Κενταύρου Χείρωνα.
Ποιός αντιγράψει ποιον ?
Το μόνο ενδιαφέρον για την υπόθεση είναι ότι εφόσον ο Κένταυρος Χείρωνας προέρχεται από τον τροχό του Ιξίωνα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τεχνολογικά εξελιγμένη τεχνολογία ιατρικής και αποκατάστασης .
Το όλο θέμα είναι απλό, κατ αρχήν ο Ασκληπιός εμφανίζεται ως τιτάνας δηλαδή είναι άνθρωπος τεράστιου όγκου και μεγέθους, έχει συμμετάσχει σε πολεμικές επιχειρήσεις και εμφανίζεται δίπλα στους ανθρώπους που τόν έχουν ανάγκη.
Στον Διόνυσο αυτό δεν ισχύει καθώς ουσιαστικά όλα χάνονται στην περιοχή της φιλοσοφίας και των ιδεών αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι ιερές τελετές του είναι σκέτος σατανισμός.
Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι εκ των πραγμάτων ο Ασκληπιός εμφανίζεται πολύ σημαντικότερους όλων των θεών χωρίς να είναι θεός ακόμα .
Τα μυστήρια του αφορούν την ίαση του σώματος και της ψυχής σε βαθμό που μπορεί να κατανικήσει ο θνητός άνθρωπος ακόμη και τον Θάνατο.
Προσοχή στο γεγονός ότι αυτά όλα γίνονται από έναν άντρα, ένα αγαθό γίγαντα ο οποίος εμφανίζεται ως γιός μίας θνητής ο οποίος στην συνέχεια όπως συμβαίνει συνήθως θεοποιήθηκε.
Λογικό είναι λοιπόν ο ίδιος ο πατέρας υποτίθεται των θεών να εξεγερθεί καθώς ουσιαστικά αμφισβητείται η Θέση και η εξουσία του.
Το γεγονός ότι ο Ύψιστος των θεών καταφεύγει στην βοήθεια των Τιτάνων και των υπολοίπων γιγάντων με τους οποίους είναι ουσιαστικά εχθροί, μόνο για μόνο για να τιμωρήσει τον γιό μίας θνητής που θεραπεύει τους ανθρώπους και διδάσκει αυτό από μόνο του σε εμένα προσωπικά προκαλεί μια αίσθηση απαξίωσης για τον υποτιθέμενο αγαθό Διά ο οποίος εμφανίζεται ως κάτι άλλο πιο κοντά στην Εωσφορική οντότητα Υψουράνιο Βηβαάλ για τον οποίο έχω αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση μου.
Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι ο Ασκληπιός είναι ο Σωτήρ ο οποίος εμφανίζεται ως ιατρός ψυχών και σωμάτων και το πιο σημαντικό είναι ότι παρέχει την δυνατότητα της Αναστάσεως !!!
Προσωπικά πιστεύω ότι ο μυθικός ήρωας 4 καθρέφτες που συναντάμε στην Κεντρική Αμερική είναι ο ίδιος ο Ασκληπιός .
Τα στοιχεία που υπάρχουν είναι θολό τοπίο και αδιάφορα γιατί δεν έχει καμία σημασία να μάθουμε την ιστορία του Ασκληπιού και το αν τελικά θανατώθηκε από τον Υψουράνιος Βηβαάλ όπως θέλουν οι μύθοι της Κεντρικής Αμερικής.
Τα ονόματα αλλάζουν, φυσικά, αλλά η ουσία παραμένει και η ουσία είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πρό Χριστού χριστιανό ο οποίος εμφανίζεται να ήρθε αντιμέτωπος με κάτι που ήρθε από έξω και αν το δούμε από την οπτική γωνία της αγίας γραφής αυτό το κάτι είναι ο Σατανάς .
Εθεώρουν τον σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα» (Λουκ.10,18).
Μελετώ χρόνια πολλά δαιμονολογία και ξέρω ότι αυτό το πύρινο φίδι που περιγράφει ο ευαγγελιστής Λουκάς είναι ο Lucifer phosphorus που όλοι γνωρίζουμε σήμερα μέσα από τις γραφές.
Αλλά πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο Δίας να ταυτίζεται με τον Εωσφόρο Σατανά ?
Η απάντηση βρίσκεται γραμμένη αναλυτικά σε άλλη ανάρτηση μου για τον Κέκροπα και τον τάφο του κάτω από την Ακρόπολη των Αθηνών.
Η σχέση μεταξύ Κέκροπα / Σατανά με τον Εωσφόρω είναι ο κεραυνός κσι σχέση του Εωσφόρου ή Lucifer Phosphorus με τον αγγελικό κόσμο και πιο συγκεκριμένα με τα Σεραφείμ δεν είναι καθόλου ψέματα εφόσον είναι  σεραφείμ. ...βέβαια δεν μιλάμε για πνεύματα αλλά εξωγήινης φύσης όντα !
Στα εβραϊκά, η λέξη saraph σημαίνει «κάψιμο» αλλά και " πύρινο φίδι " και χρησιμοποιείται επτά φορές σε όλο το κείμενο της Εβραϊκής Βίβλου ως ουσιαστικό, συνήθως για να δηλώσει « φίδι  »,.
Το πύρινο φίδι ή Σεραφείμ που έπεσε από τον ουρανό είναι στην πραγματικότητα ο κεραυνός που έκαψε τον Ασκληπιό.
Εδώ λοιπόν μπαίνει το ερώτημα αν όντως αναστήθηκε μετά καθώς αυτό αναφέρεται στην μυθολογία του 4 καθρέφτες.
Πιστεύω ότι η απάντηση βρίσκεται στο πρόσωπο του Χριστού.
Ο Ασκληπιός σε υλικό επίπεδο είναι νεκρός εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια για να μην πω περισσότερα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Σημασία έχει το γεγονός ότι τα οστά του βρίσκονται θαμμένα κάτω από το υπέδαφος του χωριού Αγγελώνα στην Μονεμβασιά και όταν έρθει η ώρα να βγουν στο φώς θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή στην  ανθρωπότητα παγκόσμια και φυσικά στην Ελλάδα.
Η περιοχή της Αγγελώνας θα γίνει θεραπευτικό κέντρο παγκόσμιου εμβέλειας..
Αυτό το συγκεκριμένο μυστικό φαίνεται να είναι γνωστό σε κύκλους ανθρώπων που ήταν μυημένοι και την ακριβή θέση του τάφου την είχε υποδείξει μέσω " συμβολικής σημασίας προφητεία" το ίδιο το αρχαίο ελληνικό μαντείο των Δελφών .
Η εύρεση των οστών και η αποκατάσταση της αλήθειας πιστεύω ότι πλέον είναι θέμα χρόνου, ίσως να χρειαστεί μια δεκαετία ή λιγότερο μέχρι εκείνη τη στιγμή που επιτέλους οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να βγουν από το έρεβος που τους δεσμεύει εδώ και αιώνες.
Medium Evans Adamakis