Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη το 1962 .
Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω πολλές λεπτομέρειες για τους τόπους που συνέβησαν όλα τα γεγονότα, και φυσικά εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να γράψω δημόσια μέσα από εδώ τα ονόματα των ανθρώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση , άλλωστε αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που όπως θα δείτε στην συνέχεια ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε.
Ο ήρωας μας είναι γεννημένος στους Δελφούς σε κάποιο χωριό όπου εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια και τελείωσε το σχολείο κατά την διάρκεια του οποίου πρόσεξε μια νεαρή κοπέλα που κάποια στιγμή κατά την διάρκεια ενός πάρτι έτυχε να γνωρίσει προσωπικά και ήρθαν πιο κοντά μεταξύ τους ξεκινώντας ένα ειδύλλιο που κράτησε για πολύ καιρό καθώς για 6 χρόνια έπρεπε να χωρίσει το ζευγάρι γιατί ήταν φοιτητές σε δύο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις της χώρας και μετά από αυτό ακολούθησε η στρατιωτική θητεία του νεαρού άντρα οπότε δεν ήταν μαζί όλη την ώρα...
Η κοπέλα φαίνεται να έχει χάσει τον πατέρα της σε νεαρή ηλικία οπότε έμεινε με την μητέρα της και την θεία της, δύο πρόσωπα κλειδιά της ιστορίας καθώς ονομάζονται Μερόη και Πάνθεια .... Ονόματα δύο γνωστών μαγισσών μιας άλλης εποχής από τα Φάρσαλα Λάρισας οι οποίες δεν ήταν απλά δύο γυναίκες που ασχολούνται με την μαγεία και την μαντεία αλλά δυστυχώς κάτι πολύ περισσότερο επικίνδυνο και διαφορετικό.
Η όλη ιστορία είναι ενδιαφέρουσα αλλά δυστυχώς όχι από υπερφυσικής πλευράς αν την δεις επιφανειακά..... Η συγκεκριμένη αυτή κοπέλα εμφανιζόταν πολύ καλή και γλυκιά, μιλούσε με όλους και το στόμα τής έσταζε μέλι, έδειχνε σάν άγγελος, στην πραγματικότητα ήταν μελαχρινή  αλλά έβαφε τα μαλλιά της κόκκινα του χαλκού .
Η σχέση μεταξύ τους αλλά και η ερωτική χημεία ήταν εκπληκτική και φυσικά εννοείται ότι δεν άργησε να έρθει η ώρα που έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και όρισαν ημερομηνία γάμου...
Εδώ λοιπόν αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα περίεργα σημάδια καθώς η κοπέλα δεν ήθελε με τίποτα απολύτως και για κανένα λόγο να επισκεφθούν την θεία της και την μητέρα της στο χώρο του πατρικού σπιτιού που αυτές έμεναν.
Ένας φίλος του γαμπρού και κοντοχωριανός που κάτι δεν του άρεσε στην τόσο πολύ τέλεια εικόνα της κοπέλας έψαχνε για να βρει στοιχεία που αφορούν την οικογένεια της και φυσικά εννοείται ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν υπήρξαν ποτέ, το περίεργο όμως δυστυχώς είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται να συνδέεται με μια γριά μάγισσα η οποία όμως δεν ήταν από τους Δελφούς αλλά από παραπλήσια περιοχή.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τελικά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπως και δύο συγγενείς του γαμπρού οι οποίοι ευθαρσώς έθεσαν τις αντιρρήσεις τους για τον επικείμενο γάμο γιατί δυστυχώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε εργασία και έπρεπε να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό για να μπορέσει να πετύχει αυτό που ήθελε όσον αφορά την επαγγελματική του πορεία..
Τέλος πάντων, το νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να μείνουν μαζί μέχρι το γάμο ο οποίος πια έφτασε να είναι μόλις δύο εβδομάδες μετά.
Η όλη σχέση κόντευε να φτάσει την επταετία.
Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κάποια περίεργα σημάδια που έδειχναν ασταθή συμπεριφορά καθώς ουσιαστικά δεν πίστευε μεν αλλά, δεν ήταν καθόλου της εκκλησίας αλλά μερικές φορές κυρίως όταν πχ μια πολύ σημαντική εικόνα της Παναγίας ερχόταν στην τοπική εκκλησία ή κάποιο λείψανο έτρεχαν μαζί με τις συγγενείς του αγαπημένου της και συμπεριφερόταν σαν κυράτσα.
Σε μάγια και ξόρκια δεν πίστευε αλλά με τα αυτιά του την είχε ακούσει να λέει σε μια φίλη της συνταγές μαγείας, άσε τα ξίδια και τις φωτογραφίες που έβρισκε στο χώρο της κατάψυξης κάθε τρεις και λίγο...
Το όλο πράγμα άρχισε να ξεφεύγει όταν πολλές φορές μέσα στην νύχτα πετάγονταν ο νέος ακούγοντας ένα βαρύ μουγκρητό ζώου που θύμιζε περισσότερο σε μεγάλο σκυλί ή λύκο.
Την πρώτη νύχτα που συνέβη αυτό έτρεξε στο χώρο του σπιτιού έξω να δει τι συμβαίνει και ποίο ζώο μουγκρίζει έτσι αλλά δυστυχώς δεν βρήκε τίποτα απολύτως...
Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για πολλές νύχτες ώσπου μια νύχτα ξυπνώντας δεν κουνήθηκε καθόλου και έμεινε στο κρεβάτι του από όπου αφουγκράστικε προσεκτικά τον ήχο ο οποίος όπως αποδείχθηκε προέρχονταν από το στόμα τής κοπέλας που κοιμόταν δίπλα του ...
Η γλυκιά φωνή της τώρα ελάχιστα απείχε από φωνή Διαβόλου καθώς ο ήχος της φωνής της ήταν μπάσο γρύλισμα ζώου.
Τρομαγμένος ξανά ξάπλωσε και αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια στο θέμα, ούτε καν να το αναφέρει στην ίδια αυτή την επόμενη μέρα.
Καθώς οι νύχτες περνούσαν και ο γάμος πλησίαζε άρχισε ο ίδιος εφιάλτης κάθε βράδυ.
Ένα συγκεκριμένο σκοτεινό μέρος κάπου αλλού, αίμα παντού να σχηματίζει ρυάκια που έτρεχαν βρέχοντας τα πόδια του και άνθρωποι ζωντανοί άλλοι παλουκωμένοι και άλλοι κρεμασμένοι σε αλυσίδες που τους εσχιζαν το δέρμα, χιλιάδες άνθρωποι σε διάφορες μορφές βασανιστηρίων με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την δέσμευση και την άκρατη αιμορραγία.
Μια γυναίκα πλησιάζει και κάτι λέει..
Ο νέος κάθε βράδυ πετάγεται τρομαγμένος και δεν προλαβαίνει να ακούσει τι ακριβώς λέει η γυναίκα του ονείρου.
Κάποια στιγμή άκουσε το όνομα Σύβαρης λίγο πριν ξυπνήσει...
Δεν γνώριζε τίποτα απολύτως για αυτό το συγκεκριμένο όνομα αλλά πιθανότατα θα μπορούσε να είναι μια πόλη κάπου.
Κάποια στιγμή μην αντέχοντας άλλο την καθημερινή αϋπνία πήρε υπνωτικό χάπι για να κοιμηθεί και τότε ο εφιάλτης επέστρεψε σε όλη την φρικτή μεγαλοπρέπεια του.
Μέσα στο όνειρο του ( εάν ήταν όνειρο) βρέθηκε στην ίδια ακριβώς σκηνή στην ίδια περιοχή εκεί που αίμα πότιζε τα πάντα να σού και η ίδια γυναίκα του ονείρου.
Μια γυναίκα που μοιάζει με βασίλισσα, ξανθιά με χρυσά σκουλαρίκια και στολίδια φορώντας ένα μακρύ άλικο φόρεμα.
Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους ήταν απόλυτα κατατοπιστικός αν και η ίδια αυτή αρνήθηκε επανειλημμένα να του πει το όνομα της, ανέφερε όμως ότι δυστυχώς αυτός ο χώρος εδώ στο αστρικό πεδίο της κολάσεως είναι η πόλη Λαμος η πόλη των κανιβαλιστών Λαιστρυγόνων και η γυναίκα που αυτός ετοιμαζόταν να παντρευτεί ήταν από εδώ....
Στην πραγματικότητα δεν ήταν απόλυτα ψέματα ότι σχετίζεται με τους Δελφούς καθώς όντως υφίσταται ως γεγονός ότι στο Άργος και τους Δελφούς υπήρξαν εποχές που αυτό το συγκεκριμένο είδος όντων που μόνο στην εξωτερική μορφή τους μοιάζουν με ανθρώπους όντως δημιουργούσαν προβλήματα καθώς άρπαζαν ανθρώπους και ζώα που εννοείται ότι έτρωγαν..
Η γυναίκα μίλησε για την κρίσιμη επταετία κατά την διάρκεια της οποίας το συγκεκριμένο αυτό ον που αναφέρεται στην μυθολογία ως " Μάγισσα ή Στρίγγλα και Λάμια "  κλπ κλπ θα πρέπει να ζευγαρώσει με ένα ανθρώπινο σώμα ο οποίος να είναι ερωτευμένος μαζί της ώστε να μπορέσει να του ρουφήξει όλη την σωματική δύναμη και ψυχική ενέργεια καθώς και την ψυχή του ανθρώπου ώστε χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο Dna να διατηρήσει την ανθρώπινη μορφή της.
Η συγκεκριμένη γυναίκα που έμοιαζε με νεαρή κοπέλα ήταν ένα ον πολυμορφικό πολλών χιλιάδων ετών από ένα είδος όντων που ήρθε στην Γη από τον αστερισμό της ζώνης του Ωρίωνα πρίν από την εποχή του Κατακλυσμού.
Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη αυτών των όντων που ονομάζουμε σήμερα Λάμιες και αναφέρονται στην Βόρεια Ευρώπη συνήθως ως " Μάγισσες".