Σε μια εποχή που η πορνεία έχει κυριολεκτικά περάσει σε πολλά συστήματα μαγείας και αποκρυφισμού με αποτέλεσμα τα μέλη, τα οποία συνήθως συμβαίνει να είναι ηλικίας 60+ με οικονομική επιφάνεια να πληρώνουν μεγάλα ποσά προκειμένου να μπορέσουν να " ασελγήσουν" σε μαστουρωμένα αγοράκια και κορίτσια τα οποία έχουν παρασυρθεί από την εξωτερική βιτρίνα των οργανώσεων μέσω σεμιναρίων, βιβλίων και φυσικά εννοείται του διαδικτύου στο όνομα των τελετών, με δώρο την σαμπάνια και κοκαϊνη , εννοείται ότι μιλάμε για straight με ομοφυλοφιλικές τάσεις ή straight σε μια gay κοινωνία.
Το έχω ξαναγράψει επανειλημμένα δημόσια σε μια κοινωνία που κυριολεκτικά ο μίσος πληθυσμός είναι μέλη της μασονίας ή της Λυκαονικης σέχτας γεγονός που σημαίνει ότι μετέχουν ενεργά σε ομοφυλοφιλικού τύπου τελετές και όργια συνήθως με πολύ νεότερα άτομα το να τίθεται θέμα για το αν είναι Gay ή όχι είναι σκέτη υποκρισία..
Έχω ακούσει με τα αυτιά μου νεαρό άντρα ο οποίος έχει κοπέλα και είναι μέλος στοάς επί της οδού Βασιλέως Λάσκου στο πεζόδρομο του Παγκρατίου ο οποίος μου εκμυστηρεύτηκε ότι στο πλαίσιο μιας τελετής αναγκάστηκε να πάρει συνεχόμενα και διαδοχικά 20 άντρες κάποιας ηλικίας .
Βέβαια υπάρχουν και οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό επί χρήμασι και ξέρω τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων που ασχολούνται ενεργά με την πορνεία στο πλαίσιο των τελετών της Λυκαονικης σέχτας ή μασονικά όργια.
Ειρωνία και όμως δυστυχώς αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί ανεξαιρέτως τον παίρνουν και τον δίνουν αλλά δηλώνουν straight
Στην πραγματικότητα υπάρχουν και σοβαρές συνάξεις ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών που ασχολούνται με την μαγεία, τον παγανισμό και γενικά την απόκρυφη γνώση.
Μερικές από αυτές μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.meetup.com/topics/glbtpagans/
Μια ενδιαφέρουσα σύναξη Μάγων είναι το Sanctuary of the Phoenix
Sanctuary of the Phoenix is an Eclectic Pagan Sanctuary, Community, and Coven.
Το Ιερό του Φοίνικα είναι μια μαγική σύναξη ( Coven ) και παράλληλα παγανιστικής λατρείας Κοινότητα αποτελούμενη από εκλεκτά μέλη .
Είναι ανοικτά ομοφυλοφιλική κοινότητα.
Εκτελεστικός Διευθυντής / Αρχιερέας : Δόκτωρ Τζόζεφ Κεκ
Email j.keck@sanctuaryphoenix.com
Διεύθυνση  119 Barnett St NE
Grand Rapids, MI 49503-1001
https://www.sanctuaryphoenix.com/