Θα σταθούμε επίσης ειδικά σε κομμάτι που το ΚΚΕ, κατηγορεί το ΥΠΕΘΑ για ανάκρουση ρατσιστικών τραγουδιών κατά άλλων λαών, υπονοώντας σαφώς τους Τούρκους, διότι δεν τραγουδάνε οι Καταδρομείς μας ούτε φυσικά για τους Παλαιστίνιους , ούτε για τους Χούτι στην Υεμένη.

“Σε απάντηση σε αυτό το κομμάτι το ΥΠΕΘΑ ανέφερε τα ακόλουθα:

"Αναφορικά με την εκφώνηση συνθημάτων και εμβατηρίων οι Ένοπλες Δυνάμεις εφαρμόζουν και υλοποιούν τα καθοριζόμενα σε σχετική Πάγια Διαταγή του ΓΕΕΘΑ, που αποτελεί εν ισχύ θεσμικό κείμενο και είναι σε γνώση όλων των Σχηματισμών και Μονάδων.

Ωστόσο, δεν παύουν να αποτελούν μέρος της απαιτητικής εκπαίδευσης στελεχών και οπλιτών θητείας προκειμένου να επιτυγχάνεται η συμπαγής οργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων, η οποία κρίνεται απαραίτητη στην προσομοίωση ενός σύγχρονου πεδίου μάχης, αλλά και να διατηρείται το φρόνημα και το ηθικό όλου του προσωπικού σε υψηλά επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα θεσμικά κείμενα συμπεριφοράς και στρατιωτικής δεοντολογίας, ενώ οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα ανωτέρω ελέγχεται πειθαρχικά σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις”.

Πρόταση σε όσους έχουν πρόβλημα με τα εμβατήρια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων
Οι Τούρκοι δεν είναι φίλοι μας, και αναμένουν σε κάθε ευκαιρία να μας υφαρπάξουν ότι μπορούν.

Οι Τούρκοι ευθύνονται για πολλές τραγωδίες του ελληνισμού, την γενοκτονία των Ποντίων και την σφαγή στην Κύπρο το 1974.

Οι Τούρκοι απειλούν τα νησιά καθημερινά όπως και το Αιγαίο και ευθύνονται για τον θάνατο Ελλήνων Αξιωματικών και εκατοντάδων μεταναστών.

Ο εχθρός του ελληνισμού ήταν και θα είναι οι Τούρκοι που δεν αλλάζουν ροτα και έχουν ενεργή αιτία πολέμου κατά της χώρας μας σε οποιαδήποτε κίνηση για την αύξηση στα 12 μίλια.

Τραγούδια για μέλισσες, φυτά, τον ήλιο, και άλλα παρόμοια, δεν ενδείκνυνται για το σώμα των Καταδρομών που έχει αποστολή σε περίοδο πολεμικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεις βαθιά στο εχθρικό έδαφος.

Όποιος δεν πιστεύει μπορεί να ρωτήσει τι τραγουδάνε οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί καταδρομείς για παράδειγμα, αλλά και άλλοι, όπως οι Βούλγαροι, και τότε θα κατανοήσει ότι εμείς στην χώρα μας είμαστε μια χαρά.