Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πλειστηριασμό της βίλας του αλλά και στο πολύτιμο φυλαχτό της γιαγιάς του, το οποίο έχασε όταν μπήκαν ληστές στο σπίτι του, μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξή του, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Ο επιχειρηματίας μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» απηύθυνε δημόσια έκκληση σε όποιον το πήρε να του το επιστρέψει με αντάλλαγμα χρήματα.

Αρχικά τόνισε ότι: «Αυτό το φυλαχτό το είχα μαζί μου 60 χρόνια περίπου. Ίσως και παραπάνω. Αυτό το φυλαχτό ήταν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ήταν ενθύμιο από τη γιαγιά μου, από τους Δελφούς. Είχε μια βαλσαμωμένη νυχτερίδα, κοκαλάκια, τα είχε “διαβάσει”. Δεν ήταν ξόρκι, ήταν φυλαχτό».

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι: «Στα μέσα Αυγούστου περίπου είχε γίνει μια κλοπή στο σπίτι μου. Είχα στην ντουλάπα ένα μικρό χρηματοκιβώτιο και μου το πήραν και φύγανε. Εκεί μέσα είχα όλα τα ενθύμιά μου, ό,τι είχα φέρει από την Αμερική, χρυσαφικά και ό,τι ενθύμιο είχα, τα είχα εκεί για να τα αφήσω στα παιδιά μου

Με πείραξε πάρα πολύ ότι χάθηκαν. Μόλις χάσαμε το κοκαλάκι, έγινε και ο πλειστηριασμός, ίσως να είναι μια συγκυρία… Οι λεβέντες που μου τα πήρανε, με γεια τους με χαρά τους που πήρανε και αυτά που είχα για τα παιδιά μου, αλλά αν μπορεί κάποιος να μου το φέρει το κοκαλάκι της νυχτερίδας πίσω. θα βρει το τηλέφωνό μου, να μιλήσουμε, και θα του δώσω χρήματα. Αρκεί να μου το φέρει πίσω. Παιδιά σας παρακαλώ, κρατήστε τα χρυσαφικά, πουλήστε τα, κάντε ό,τι θέλετε, φέρτε μου πίσω το κοκαλάκι της νυχτερίδας, το φυλαχτό της γιαγιάς μου».

Όσο για το αν πιστεύει πως με η επιστροφή του φυλαχτού μπορεί να ανατρέψει τις δυσάρεστες πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή του, ο ίδιος είπε: «Δύσκολα αλλάζουν τα πράγματα τώρα, αλλά είναι το γούρι μου, τουλάχιστον να με φυλάει από εδώ και πέρα, όπως με είχε καλά μέχρι τώρα που το είχα επάνω μου, το είχα μες στο σπίτι μου».

Τέλος, αποκάλυψε κάτι ακόμη για το φυλαχτό, λέγοντας ότι: «Από ό,τι μου είχε πει η γιαγιά μου, γιατί ήταν μυστήρια, είχε πάει σε κάτι σπηλιές που ήταν οι νυχτερίδες. Αλλά επειδή λένε ότι η νυχτερίδα δεν είναι καλό πράγμα, το είχε πάει σε μία εκκλησία και το είχε αγιάσει. Το είχε αφήσει 40 ημέρες να “διαβαστεί”, και μου το έδωσε».