Οι δυσκολίες ξεκίνησαν από τη στιγμή που ήρθατε στη ζωή, καθώς γεννηθήκατε πρόωρα και θα πεθαίνατε.

Γεννήθηκα έξι μηνών και ήταν θέμα ωρών να πεθάνω με αποτέλεσμα να με βαφτίσουν στις εννιά ημέρες με αεροβάφτισμα. Εχω πάρει τη μισή ευχή της βάφτισης. Θρησκευτικά δηλαδή είμαι μισοβαφτισμένος. Με τον Σταμάτη Γονίδη είχαμε μια γνωριμία που κατέληξε όμως σε δυνατή φιλία. Επειδή ο Σταμάτης είναι πολύ κοντά στον Θεό, όπως κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι και μαζί με τη μητέρα μου τηλεφωνικά, του ανέφερε αυτό με τη βάφτιση.

Τότε ο Σταμάτης μίλησε με τον πνευματικό του και μου είπε ότι θα πρέπει να βαφτιστώ ξανά. Μετά τις γιορτές θα βαφτιστώ ξανά, κανονικά δηλαδή, σε εκκλησία, με μαγιό, σε μεγάλη κολυμπήθρα όπου βαφτίζονται ενήλικες, για να ξαναδιαβαστεί η ευχή. Το ανακάλυψε ο αγαπημένος μου Σταμάτης και θα είναι ο νονός μου!


Ο Σταμάτης Γονίδης πολλές φορές μιλάει για την πίστη του στον Θεό. Εσείς ως φίλος του πώς τον ζείτε;

Ο Σταμάτης είναι πολύ ψηλά πνευματικά, είναι σε άλλο επίπεδο, όσο κι εάν αυτό ακούγεται με δυσπιστία. Εχει διορατικότητα. Μπορεί να πονάει η μέση σου και να σε κάνει καλά.

Ο Σταμάτης έχει αποκτήσει πλέον δυνάμεις μεταφυσικές! Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά επειδή τα ζω, τα έχω δει με τα μάτια μου. Είναι σαν μικρό μωρό, πολύ αγνός και αυθεντικός άνθρωπος.