Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε ξεκίνησε όταν η μία από τις τρεις αδελφές που ζούσαν μαζί με τη χήρα μάνα τους κοντά στην Αιδηψό, άρχισε να παρουσιάζει τρομακτικές τηλεκινητικές δυνάμεις.



Για τα δεδομένα του 1950, όπως άλλωστε και για τα σημερινά, αυτό ήταν κάτι το αλλόκοτα περίεργο. Με τη δύναμη του μυαλού της μετακινούσε πράγματα μέσα στο σπίτι, γεμίζοντας τρόμο όσους το έβλεπαν. Παράλληλα, στο κεφάλι της άρχισαν να βγαίνουν δύο οστέινα εξογκώματα, ενώ  άρχιζε να ψελλίζει διάφορες «προφητείες» για τα οικεία της πρόσωπα!



Ο φόβος της μάνας ότι οι συγχωριανοί της θ’ αντιλαμβάνονταν τι συνέβαινε στην κόρη της και θα ξεκινούσαν «τα λόγια», την οδήγησε στο να μετακομίσουν στην Αθήνα, λίγο καιρό μετά. Ακόμη και εκεί όμως δε βρήκαν ησυχία. Η δαιμονισμένη μάλιστα έφτασε στο σημείο να απειλήσει και τη ζωή της μίας της αδερφής, πιάνοντας την σε μια φάση που την είχε πιάσει κρίση από το λαιμό, προσπαθώντας να την πνίξει.



Τότε η μάνα κατάλαβε απόλυτα πως η κατάσταση της κόρης της ήταν πλέον ανεξέλεγκτη. Επισκεπτόμενη τον πνευματικό της, εκείνος της πρότεινε να επισκεφθεί ένα φίλο του ιερέα, σε κοντινό μοναστήρι, λέγοντας πως έχει  τη λύση του προβληματος της: εξορκισμός. Λίγες μέρες μετά πράγματι πήγε εκεί, τον βρήκε, μίλησε μαζί του και του ζήτησε να πάει σπίτι της, όπως και έγινε. Εκεί, διέγνωσε κάνοντας ερωτήσεις στο θύμα πως ήταν δαιμονισμένο όχι μόνο από ένα δαίμονα αλλά από τρεις! Επρόκειτο δηλαδή για περίπτωση πολλαπλής δαιμονοπληξίας, για τη λήξη της οποίας χρειάστηκαν τέσσερις εξορκισμοί.



Με αυτούς έδιωξε από την κοπέλα όμως μόνο τους δύο δαίμονες. Ο τρίτος παρέμεινε μέσα της και όλα έδειχναν πως πολύ δύσκολα θα την άφηνε. Τότε ο ιερέας ζήτησε βοήθεια και από έναν άλλον εξορκιστή ο οποίος την επόμενη μέρα συμμετείχε σε νέο, επιτυχημένο απόλυτα αυτήν τη φορά, εξορκισμό. Μετά από λίγο καιρό, η οικογένεια πληροφορήθηκε πως ο δεύτερος εξορκιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα λίγες ώρες μετά την τελετή! Σήμερα, η αδελφή της άλλοτε δαιμονισμένης γυναίκας ζει στην Αιδηψό. Την επισκεφθήκαμε και έτσι μάθαμε την ιστορία της ώστε να σας την μεταφέρουμε.