Ένα περίεργο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα στη Σπάρτη, όπου ναός φαίνεται φωταγωγημένος χωρίς όμως, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, να έχει ηλεκτροδοτηθεί!!!
Για το απίστευτο φαινόμενο έχει ενημερωθεί η Μητρόπολη Σπάρτης η οποία και θα εκδώσει ανακοίνωση, αν φυσικά το κρίνει σκόπιμο.

ΣχετικάΆρθρα

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης στον Μάνης Χρυσόστομο
11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2021

Ι.Μ.Σπάρτης: Ιερά Παράκληση στο Καστρί
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2021

Σπάρτης Ευστάθιος: Στην Παναγία προστρέχουμε όλοι απέναντι σε κάθε δυσκολία
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2021

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το αποκλειστικό Ρεπορτάζ του Report24, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βορδόνια του Δήμου Σπάρτης εδώ και καιρό ενώ έχουν τοποθετηθεί όλα τα απαιτούμενα ηλεκτρολογικά για να λάβει ηλεκτροδότηση ο ναός και ο εξωτερικός χώρος, όμως λόγω Αρχαιολογίας δεν έχει συνδεθεί με την κεντρική παροχή ηλεκτροδότησης.

Το βράδυ του Σαββάτου ημέρα συμβολική μάλιστα με την εκκλησία να εορτάζει τα 9μερα της Θεοτόκου κάτοικος του χωριού περνώντας από τον Ναό βλέπει να έχει λουστεί με φως και να καίνε όλες οι λάμπες. Σταματάει και καταγράφει με το κινητό ενώ ενημερώνει και το ιερέα του χωριού.

Ο Ιερέας διαβεβαιώνει πως δεν έχει γίνει καμιά νέα εργασία και ο ναός δεν έχει ηλεκτροδοτηθεί. Το θέμα λαμβάνει αμέσως διάσταση καθώς την επόμενη ημέρα ο ναός και πάλι δεν είχε ρεύμα.

Η απόφαση να ενημερωθεί για το γεγονός ο Μητροπόλιτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ Ευστάθιος ήταν άμεση. Ο Μητροπολίτης μας σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνώριζε και ο ίδιος πως ο ναός στην Βορδόνια λόγω των γνωστών θεμάτων δεν είχε λάβει ηλεκτροδότηση και είδε και ο ίδιος το βίντεο που σας παρουσιάζουμε σε Αποκλειστικότητα.

Με απόφαση του Σεβασμιοτάτου την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε για το γεγονός αυτό εσπερινός οπου να σημειώσουμε ότι ο ναός δεν έχει καμία ηλεκτροδότηση.

Κάποιοι οι οποίοι σπέυσανε από την πρώτη στιγμή για να δούνε τα καλώδια και διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση και είναι ακόμα στον αέρα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Ένα Απίστευτο Συμβάν που καλούμαστε να καταγράψουμε και να σας παρουσιάσουμε με αρκετούς να μιλούν για ένα θαύμα ή ένα μήνυμα της Παναγίας Θεοτόκου προς τους πιστούς