Γεια σας,είμαι 34 χρόνων και ομολογώ ότι ποτέ δεν πίστευα... Πάντα γέλαγα αν άκουγα κάτι περίεργο. Πέρυσι το καλοκαίρι Κυριακή γυρνώντας σπίτι από τη δουλειά βράδυ καθόμουνα με τον άντρα μου μέχρι να φύγει για την δουλειά..Φεύγει 4:30 λοιπόν χαράματα...τον χαιρετάω και μετά κάθομαι στο facebook...κατά τις 5 ακούω ένα περίεργο ήχο στον ουρανό.. Δεν δίνω σημασία... μετά ακούω τα σκυλιά να γαυγίζουν Δεν σταμάτησαν όμως μετά από λίγο ούρλιαζαν... 5:10 Παρατάω και εγώ το κινητό και βλέπω έξω από το παράθυρο ... Και έμεινα παγωτό. . . βλέπω ένα αντικείμενο 3 μέτρα πλάτος και δύο ύψος δισκοειδές να αιωρείται..
Έχει γαλακτερό φως στο κέντρο και ακτίνες λέιζερ μπλε και λαχανί στο πλάι και από τις δύο πλευρές..Το κοίταζα στην αρχή μέχρι που εξήγηση δεν μπορούσα να δώσω ...πανικοβλήθηκα πήρα τηλ τον άντρα μου στα καπάκια..

Έφυγα από το δωμάτιο και βγήκα μπροστά στη βεράντα και ξύπνησα και τη μάνα μου στο τηλ. Τελικά το είδα ότι απομακρύνθηκε προς τα πάνω ενώ ακόμα διέκρινα καθαρά τα λέιζερ...μετά πήρα το αμάξι και έφυγα και πήγα στο πατρικό μου ενώ ακόμα φαινόταν αλλά ποια πολύ ψηλά άλλος δεν Θα ήξερε τι ήταν αλλά εγώ ήξερα πολύ καλά αφού το είδα μπροστά μου.