Μπλεγμένος σε κύκλωμα σατανιστών βρέθηκε γνωστός νεαρός πολιτικός μηχανικός, γόνος μεγάλης οικογένειας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πρόσωπα του περιβάλλοντός του, μια παρέα από την πρωτεύουσα τον παρέσυρε ένα βράδυ του καλοκαιριού σε μια τελετή μύησης στην οποία θα γινόταν χρήση ναρκωτικών ουσιών και σεξουαλικά όργια.

Εκείνος πήγε, ανυποψίαστος... και προφανώς γοητευμένος από αυτό που ίσως... του τύχαινε!

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τελετουργικού, τεράστια δυσοσμία απλώθηκε στο χώρο.

Όπως αναφέρει το dete.gr, ο νεαρός που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Πατρών ταράχτηκε τόσο πολύ με όσα συνέβησαν και προφανώς λόγω της πίεσης υπέστη αλλοίωση στην όρασή του από το ένα μάτι.

Η οικογένειά του έχει ζητήσει τη γνώμη ειδικών από πολλές χώρες του εξωτερικού, όμως όπως μάθαμε λύση δεν έχει βρεθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά από αυτό το «πάρτι» και τα όσα βίωσε στην τελετή ο νεαρός επιστήμονας αναζήτησε την γαλήνη στους κόλπους της εκκλησίας ενώ πληροφορίες λένε πως δεν αποκλείεται να ασπαστεί και τον μοναχισμό.

Τι όμως έκανε τον νεαρό να... τα «παίξει» στην κυριολεξία; Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εν μέσω τελετής κάποιος εμφανίστηκε με... τραγόμορφη κεφαλή και αυτό ήταν που... τον αποτέλειωσε (προφανώς είχαν προηγηθεί και άλλα).

Οι τελετές

Οι σατανιστικές τελετές σε ερημικές τοποθεσίες, οι θυσίες ζώων στο όνομα του Εωσφόρου, οι βεβηλώσεις ναών και τα εγχειρίδια μύησης στον σατανισμό στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν!
«Είμαστε ιππότες του Σατανά... Σκοτώστε τους Χριστιανούς... Αγαπάμε το αίμα... Σκοτώστε τον Ιησού» και άλλα τέτοια συνθήματα με πεταμένους ανάποδους σταυρούς, μαύρα σκοινιά και κέρινα ομοιώματα ανθρώπων συγκλονίζουν όσους συμμετέχουν σε αυτές τις τελετές.

Πλέον τέτοια κυκλώματα που διακινούν σατανιστικό υλικό έχουν στραφεί στο Ίντερνετ,! Εκεί υμνούν τον Εωσφόρο και προσεγγίζουν ευαίσθητες ψυχές! Chatrooms αναλαμβάνουν να «εξηγήσουν» στους αμύητους τις θεωρίες του σκότους και τον αποκρυφισμό...! Το Διαδίκτυο είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να παγιδευτεί κάποιος στα πλοκάμια της μαύρης μαγείας και του σατανισμού και να ακολουθήσει σκοτεινές διαδρομές που ξεπερνούν τη λογrική...

kontranews.gr