Ανατριχιαστικά ευρήματα που παραπέμπουν σε τελετές μαύρης μαγείας και δράση σατανιστών ανακαλύφθηκαν μέσα στο παλιό εργοστάσιο πορσελάνης που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρο Μαραθώνος, στο τέρμα της οδού Δημητριάδη στη Νέα Μάκρη.

 

Τα στοιχεία αυτά έχουν δημιουργήσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής για το ενδεχόμενο το βράδυ της Τετάρτης – ημέρα πανσελήνου – ο συγκεκριμένος χώρος να μετατραπεί σε χώρο σατανιστικών τελετών με σκοτεινούς ανθρώπους να προσφέρουν θυσίες στον σατανά.

 

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πανσέληνος, του Ιουλίου, θεωρείται ως η πλέον «δυνατή» ικανή να ξυπνά ακραία συναισθήματα και σκοτεινά ένστικτά σε όσους εμνπλέκονται με τέτοιου είδους δραστηριότητες.

 

Μέσα στο εργοστάσιο λοιπόν όσοι έψαξαν βρήκαν απομεινάρια σφαγμένων ζώων, κεριά, συνθήματα σατανιστικού περιεχομένου στους μισογκρεμισμένους τοίχους αλλά και άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε τέτοιου είδους απόκοσμες τελετές.

 

Και βέβαια μπορεί για τους περισσότερους αυτά να μοιάζουν αστεία δεν πρέπει όμως να διαφεύγει από κανέναν ότι οι σατανιστές έχουν προιστορία στην Ελλάδα και μάλιστα με θύματα πολλά ενώ απασχόλησαν την κοινή γνώμη με τις αιματηρές ανθρωποθυσίες τους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα προκαλώντας τρόμο ακόμη και μέχρι σήμερα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr το όλο θέμα είναι σε γνώση της αστυνομίας ενώ μάλιστα έχει ζητηθεί από κατοίκους της περιοχής να υπάρχει αστυνομική επιτήρηση του εργοστασίου ώστε να αποφευχθεί το όποιο ενδεχόμενο ενώ φαίνεται ότι πλέον η υπόθεση συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας και της σχετικής δημοσίευσης στην εφημερίδα Φρέντο.