Όλοι όσοι προπαγανδίζουν την έλευση του Αντιχρίστου και όσοι αδιάκριτα αναφέρονται στην εμφάνιση του, επί των ημερών μας, ας διαβάσουν και την παρακάτω προφητεία. Επιφέρουν περισσότερο σύγχυση, στην ήδη εμποτισμένη από τους Νεοεποχίτες. Το παράδοξο είναι ότι δεν μας καταθέτουν μαρτυρίες, αποδείξεις προφητειών από Αγίους, για την θεωρία τους, όπως εμείς. Είναι πολλοί αυτοί που αναμένουν την λύτρωση της πατρίδος από τον Άγιο Βασιλιά Ιωάννη.

 

Το να μην προσέχει κανείς τις προφητείες παραβαίνει εντολή Θεού, το να τις χλευάζει, Θεομαχεί.

 

Αν και είναι δεκάδες αυτές των Αγίων, που μιλάνε με σαφήνεια ότι προηγείται η Ελληνική Βασιλεία του Ιωάννη, που κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι. Σαφώς υπάρχουν προφητείες που το αναφέρουν και αυτό.

 

Βρισκόμαστε λοιπόν στην εποχή του Αυτοκράτορος του Βυζαντίου Μανουήλ Παλαιολόγου, πατέρα του μετέπειτα τελευταίου αυτοκράτορα του Πόλης, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

 

Ο ευσεβής αυτοκράτορας, που στα τέλη της ζωής έγινε μοναχός με το όνομα Ματθαίος, ήθελε να μάθει αν επί των ημερών θα ερχόταν ο Αντίχριστος, καθότι ήδη η αυτοκρατορία έπνεε τα λοίσθια, περί τα 1.400 περίπου, χάνοντας συνεχώς εδάφη από τους Οθωμανούς.

 

Ο καθείς έλεγε τα δικά του, όπως και σήμερα. Ο αυτοκράτορας είχε έναν πνευματικό σοφό, ενάρετο και χαρισματούχο 98 ετών.

 

Είχε καλέσει πολλούς σοφούς για να ακούσει τις γνώμες τους. Αλλά ο σοφός τούτος γέρων καθόταν σιωπηλός και άκουγε τις προβλέψεις του καθενός. Τότε ο βασιλιάς στράφηκε προς αυτόν

 

και του είπε: Γιατί η αγιοσύνη σου δεν λέει τίποτα περί του ζητήματος όπου ζητώ;

 

Ο γέροντας δεν θέλησε να απαντήσει δημοσίως περί αυτού. Και τότε ο Βασιλεύς τον πήρε στο βασιλικό του δωμάτιο και μαζί τους εισήλθε και ο γράψας τον διάλογο και την προφητεία, ο δάσκαλος του γιού του Βασιλιά, Ιωάννη Παλαιολόγου, μετέπειτα προτελευταίου Αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης και αδερφού του Κωνσταντίνου του ΙΑ΄.

 

Τότε ο Αγιώτατος αυτός μοναχός είπε στον Βασιλιά: Γνώριζε Δέσποτά μου, ότι από τώρα και έως να περάσουν 15 χρόνια, στις 9 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, στις εννέα η ώρα, θέλει γίνει σημείο στον ουρανό. Και εάν γίνει έτσι όπως θα στο πω, τότε δεν θα γίνει τώρα το τέλος του κόσμου. Και εάν γίνει το σημείο τούτο θα προσθέσει ο Θεός και άλλα χίλια χρόνια.

 

(Ήταν περί τα 1410 περίπου). Εγώ που στα λέω αυτά και τα βεβαιώνω, είναι ανάγκη να γίνει το σημείο και το σημείο αυτό θα είναι ξίφος.

 

Επίσης του προλέγει τη πτώση της Πόλης επί Βασιλείας του υιού του Κωνσταντίνου και πολλά άλλα γεγονότα και δεινά τα οποία και εκπληρώθηκαν όλα. Καθώς προχωράει και πιο πέρα φθάνοντας επί των ημερών μας, προλέγει και αυτός τον Βασιλιά Ιωάννη και την ανακατάληψη της Πόλης. Γεγονός που αναμένουμε στις μέρες μας.

 

Ο συγγραφέας και δάσκαλος του μετέπειτα Αυτοκράτορα Ιωάννη, που έγραψε το περιστατικό αυτό, αναφέρει τα εξής γεγονότα που έζησε δεκαπέντε χρόνια μετά, ενώ ήδη ο Αυτοκράτορας Μανουήλ είχε κοιμηθεί.

 

«…Ανεχώρησα με πλοίο από το άγιο Όρος και επειδή ήταν ο καιρός ενάντιος πήγαμε στο νησί της Χίου και κατοίκησα εκεί στο ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παυσολύπης, ώσπου να βρω πλοίο να πάω στο Άγιο Όρος. Συμπληρώθηκαν εκείνο τον καιρό τα δεκαπέντε χρόνια και είχα πάντοτε στο νου μου τον

 

λόγο εκείνου του Αγίου γέροντα, όπου είχα γραμμένα, τον χρόνο, τον μήνα, την μέρα και ώρα.

 

Και όταν ήρθε η ημέρα εκείνη, ήρθα στην αγορά της Χίου και βρήκα τρεις άρχοντας Έλληνες και είπα προς αυτούς, ότι σήμερα στις εννέα η ώρα θέλει να γίνει σημείο στον ουρανό. Κάθισαν και αυτοί στην αγορά και δεν ήθελαν ούτε να φάνε ούτε να πιούν έως ότου ήρθε η ενάτη ώρα. Και όλη εκείνη την ημέρα ήταν σφοδρός βοριάς, φυσούσε δυνατά και σύννεφα πολλά ήταν στον ουρανό. Και ξαφνικά στις εννέα η ώρα κατέπαυσε ο άνεμος και ο ουρανός έγινε καθαρός. Και άλλοι όπου ήταν εκεί είδαν στο βόρειο μέρος του νησιού το σημείο κοντά σε ένα βουνό το λεγόμενο «Έπος». Και το σημείο αυτό ήταν το ξίφος, όπως το είχε πει ο γέροντας. Και τότε καταλάβαμε ότι από τον Θεό ήταν όσα είχε πει αυτός ο Άγιος γέροντας μοναχός, στο Βασιλιά Μανουήλ Παλαιολόγο».

 

Έτσι αδερφοί μου βγαίνει το συμπέρασμα σύμφωνα με αυτή τη προφητεία του 1.400 περίπου, ότι ο Αντίχριστος ψευδομεσίας των Εβραίων θα έρθει περί το 2.400 μ.χ. περίπου.

 

Σημασία έχει για εμάς ότι δεν θα είναι επί των ημερών μας.

 

Άλλωστε η εκπληκτική προφητεία του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού, μας μιλάει για πολλές βασιλείες στην Κωνσταντινούπολη μετά τα 32 χρόνια του βασιλιά Ιωάννη, καθώς και περί τα τέλη των αιώνων, την είσοδο στον κόσμο των ρυπαρών εθνών, (Νεφελίμ) αφού θα έχει βυθιστεί η Κωνσταντινούπολη. Όλα αυτά απαιτούν πολύ χρόνο. Φυσικά οι νεοποχίτες Εκκλησιαστικοί έχουν αποκόψει από τον βίο του Αγίου Ανδρέα τις προφητείες του. Υπάρχουν όμως στην Πατρολογία και στη βιβλίο της Ι.Μ.Παρακλήτου.

 

Όσο αναφορά για την κάρτα του πολίτη, το προσφράγισμα που λέμε, έχει προφητευθεί ότι δεν θα προλάβουν να επιτελέσουν τα σχέδια τους και να ολοκληρωθεί η παράδοσή της στο λαό.

 

Θα ξεσπάσουν γεγονότα, που θα είναι καθαρά επέμβαση του Θεού για να μην παραλάβουμε το μίασμα των Σιωνιστών, που μας ταυτοποιεί με το αριθμό σύμβολό τους και καταργεί την προσωπική μας ελευθερία.

 

Τώρα δουλεύουν με τους προδρόμους του Αντίχριστου και τον κλώνο (πάπα), αλλά δεν θα επιτευχθεί ο σκοπός τους τον καιρό αυτό. Δεν υπολόγισαν τον μεγαλοδύναμο Θεό, που οφείλει ως δίκαιος να απονέμει πρώτα δικαιοσύνη στην Ελλάδα που τον δόξασε. Και θα την αντιδοξάσει παγκοσμίως, όσο ποτέ άλλοτε.

 

Προσέξατε πως όλες τις φορές και είναι πολλές, που ανακοίνωσαν τον χρόνο παραλαβής της, ποτέ δεν επιτεύχθηκε στην ανακοινώσιμη ημερομηνία!!

 

Όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής της, εκεί κοντά θα αρχίσει η κατάρρευση της χώρας με όλα τα δεινά!

 

Τα σημάδια ο Θεός μας έδωσε εντολή να τα προσέχουμε, τον δε χρόνο να μην τον ψάχνουμε.

 

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης