Η περιοχή που εκτείνεται απο τη Ρόδο έως και τη Κύπρο με κέντρο το Καστελόριζο είναι ίσως αυτή τη περίοδο η «θερμότερη» στον πλανήτη δεδομένης της σημασίας που έχει τόσο ως ενεργειακός διάδρομος όσο και ως χώρος ύπαρξης τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου.

 

 

 

Είναι χώρος προστριβών,απειλών και ενδεχόμενων συγκρούσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Τουρκία οι οποίες μπορούν να παρασύρουν και μεγάλες δυνάμεις όπως τις ΗΠΑ και τη Γαλλία σε μία πορεία ανεξέλεγκτων αντιπαραθέσεων που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε παγκόσμιο πόλεμο.

 

Οι πράσινες πύρηνες σφαίρες

 

Πρόσφατα εθεάθη στη περιοχή του Καστελόριζου UFO τριγωνικού σχήματος και πράσινου χρώματος να πετάει κάνοντας κύκλους «επιτήρησης» πάνω από το νησί αλλά και τα παράλια της Τουρκίας.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ιπτάμενων δίσκων που εμφανίζονται τα πράσινα αυτά διαστημόπλοια.Πρώτη επίσημα καταγεγραμμένη εμφάνιση τους ήταν στη πασίγνωστη περιοχή 51 στο Ρόζγουελ του Νέου Μεξικού εκεί δηλαδή που υποτίθεται ότι κατέπεσε το πρώτο εξωγήινο διαστημόπλοιο που έχει έρθει ποτέ στα χέρια της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

 

Στον υπόλοιπο κόσμο έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στον Καναδά,την Ιαπωνία,τη Μεγαλή Βρετανία,την Ιρλανδία και τη Νότια Αφρική ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

 

Σκοπεύουν να επεμβούν;

 

Όπως έχω αποκαλύψει στο άρθρο μου:Δημήτρης Αλεξόπουλος : «Χτύπημα στο Αιγαίο» το παιχνίδι του 1986 που «προέβλεψε» Ρώσο-Τουρκικό πόλεμο και τη πτώση του Καστελόριζου, υπάρχει ίσως μυστικός σχεδιασμός για εμπλοκή της χώρας μας σε πολεμική αντιπαράθεση με τη Τουρκία με αφορμή τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη γραμμή Ισραήλ-Κύπρος-Ελλάδα και την ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου που μπλοκάρει τους τούρκους από την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων της ανατολικής Μεσογείου.

 

 

Λίγες μέρες πριν μάλιστα δημοσιεύθηκε η είδηση ότι στο οικόπεδο 10 της Κύπρου υπάρχει τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου. Στο συγκεκριμένο οικόπεδο πρώτο λόγο έχουν οι ΗΠΑ. Οι τούρκοι πιέζουν και θα συνεχίσουν να πιέζουν,το που αυτό θα φτάσει θα δούμε στο μέλλον.

 

Προς το παρόν οι εξωγήινοι απλά παρατηρούν και επιτηρούν όμως αν μη γένοιτο ξεσπάσει κάτι άσχημο στη περιοχή ίσως επεμβούν όπως αυτοί ξέρουν.

 

Από Δημήτρης Αλεξόπουλος