ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στις 20/9/18 και ώρα 02:00 έγινε ξαφνικά προς την περιοχή του Μαραθώνα ένα φαινόμενο σαν τεράστια έκρηξη χωρίς θόρυβο.Το φαινόμενο το είδαν αρκετοί άνθρωποι απο αυτοκίνητα και μοτό.Συγχρόνως σβήσανε τα φώτα από Πικέρμι μέχρι Ραφήνα και Ν.Μάκρη.


Οπως είπαν, το φως της "εκρήξεως"ήταν λευκό,πορτοκαλί και ροζ,δεν υπήρχε καθόλου θόρυβος και ξαφνικά έπεσε σκοτάδι.

Τι συνέβει;

Η περιοχη της Πεντέλης-Μαραθώνα έχει υπόγειες βάσεις των λεγόμενων "Γκρίζων"(αποστατικά όντα ύψους το πολύ ενός μέτρου) και άλλων κακών όντων εδώ και χιλιάδες χρόνια μέχρι και σήμερα.Αυτοί στην αρχαιότητα ονομαζόντουσαν "Βριλ".Γι'αυτό η Πεντέλη στην αρχαιότητα ονομαζόταν Βριλίσσιον όρος,εξ'ού και η σημερινή συνοικία Βριλίσσια στους πρόποδες της.

Τι συνέβει:

Αποστάτες των υπογείων βάσεων Πεντέλης και πεδιάδας του Μαραθώνος,προσπάθησαν να ανοίξουν "πύλη" προς το διάστημα για να φύγουν από την Γη,γιατί γνωρίζουν ότι τελειώνουν.

Για να ανοιχθεί όμως Πύλη χρειάζεται μεγάλη ηλεκτρική ενέργεια.Έτσι την πήραν από την περιοχή Πικέρμι,Ραφήνας,Ν.Μάκρης.Γι'αυτό έγινε το στιγμιαίο black out. Δυνάμεις όμως των Ολυμπίων που καιροφυλαχτούσαν τους κατέστρεψαν. Η φωτό που αναρτώ είναι από παρόμοιο φαινόμενο που έχει γίνει σε περιοχή της Ευρώπης και μου την έστειλε φίλος από το fb,o οποίος με πληροφόρησε για το γεγονός το οποίο είδε μαζί με φίλους του στην περιοχή του Μαραθώνα. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ..ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ...ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ..ΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ?? Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΕΚΕΙ??? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ LED..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...Η ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ,ΝΕΦΡΩΝ , ΗΠΑΤΟΣ ,ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,ΑΡΤΗΡΙΩΝ ,ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ,ΤΡΙΧΩΝ ΚΕΦΑΛΗΣ ,ΟΣΤΩΝ ,ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ..ΔΗΛ. ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ 600 ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ 2000 ! Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ,ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΛΙΚΑ ΤΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ...ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ..ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ! ΒΑΣΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ..ΕΝ ΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΜΝΗΣΙΑ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ Η ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ!ΟΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΕΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΛΟΜΠΙ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ..ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΩΝΟΥΝ..ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ..ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ..Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ..ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΤΩΝ ΚΙΡΚΑΔΙΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.https://www.youtube.com/watch?v=AyXwIWuVpDoΣχόλιο Από Τhe Secret Real Truth:

Τα συστήμικά ΜΜΕ μην περιμένετε να κάνουν αναφορά στα παραπάνω ...

Και η έρευνα συνεχίζεται...!